facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lincherie Hoofddorp

Lincherie Hoofddorp

Info

Lingerie van A- tot J-cup, badmode, nachtmode & accessoires. Persoonlijk advies in ruime paskamers, verkozen tot beste lingeriezaak van Nederland (Gfk '15)

Geschiedenis

Onze Lingerie Stylistes helpen u als echte personal shoppers bij het vinden van de perfecte lingerie.
Advies op maat, zonder aankoopverplichting.
Comfortabele paskamers, privacy gegarandeerd •
Uitgebreid assortiment aan lingerie, badmode, nachtmode en accessoires •
Van A- tot J-cup •
Ruime keuze aan snitten en modellen: voor elk wat wils. Maak vooraf een afspraak of loop even binnen als het u goed uitkomt.



"We zijn weer open!"

"We zijn weer open!"
Adres: Burgemeester van Stamplein 280a, 2132 BH Hoofddorp
Telefoonnummer: 023-5617619
Stad: Hoofddorp
Route: Burgemeester van Stamplein 280a
Postcode: 2132 BH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lincherie Sale, Prima donna Lincherie, Lincherie winkels, Lincherie badmode, Lincherie Coevorden, Lincherie Sliedrecht, Lincherie Ede, Lincherie Hengelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LingerieService LingerieService 357 meter Marieke is iemand die verstand heeft en met je meedenkt wat de beste optie is qua bor...
I AM ME I AM ME 558 meter wij zijn een nachtmodemerk dat zich richt op vrouwen die midden in het leven staan, d...
Recensies
Hele fijne winkel met geweldig personeel, al kies ik wel steeds voor twee vaste stylisten ;- Ze nemen alle tijd, denken fijn mee, weten welk model bij je past en als er eens een ander model is wat je nog niet eerder hebt gehad dan wordt dat met liefde voor je besteld, terwijl voor de zekerheid het goede model apart wordt gehouden. Voor mij geen andere winkel en ander merk!
Ik heb bewust even eerst nagedacht voordat ik deze review zou schrijven. Maar ik ben toentertijd echt zo ontzettend onbeschoft behandeld. De verkoopster vroeg mij welke cup maat ik had. Dus ik gaf daar netjes antwoord op. En toen lachte ze mij uit en vroeg hoe ik daar op was gekomen. Ik vertelde dat ik was opgemeten bij een bekende lingerie keten maar daar had ze een niet al te hoge pet van op. Ik wilde graag een mooie voorgevormde bh maar uiteindelijk stond ik doodongelukkig met de lulligste oma bh uit mens heugenis in het pashokje. Nooit meer!
Wat een ontzettend fijne winkel. Ik ben hier vanochtend heel warm ontvangen en op een hele fijne, vriendelijke, behulpzaam en respectvolle manier behandeld. Ik ben geholpen door Rachel die alle tijd nam om mij te meten en te kijken naar wat echt bij mij past. Een hele mooie ervaring en ik kom hier zeker terug. Ik zal deze winkel ook zeker aanbevelen aan mijn vrienden. Dankjewel Rachel!
Prachtige lingerie met deskundig personeel. Ik geef Rachel een compliment. Zij heeft mij een aantal keren erg goed geholpen.
Zo jammer dat de zaak nu zo klein is en dus ook minder lingerie
Mooie winkel met uitgebreid assortiment lingerie. Deskundige, vriendelijke medewerkers.
Ik word altijd zo goed geholpen hier. Dit keer hielp Lidian mij. Ik heb voor het eerst de meetspiegel ervaren en vond het geweldig. Ondanks dat de voorraad momenteel niet zo heel groot was, ben ik uiteindelijk goed geslaagd voor een leuke bikini van Prima Donna. Mede door het vriendelijke en deskundige advies van Lidian. Ik blijf bij jullie vaste klant!!
Na een bezoekje zondag j.l. aan een lingeriezaak in het centrum, wilde ik toch even bij Lincherie gaan kijken. Ik ben in 10 maanden 30 kilo afgevallen en wist niet precies mijn maten. Verkoopmedewerkster Lidian vroeg of ze mij kon helpen. Onverwacht emotioneerde mij dit. Nadat zij mijn maten had opgenomen heeft zij na uitvoerig passen, twee prachtige sets lingerie en een bikini voor mij gevonden. Ik ben haar heel dankbaar voor haar empathie en professionaliteit. Vandaag lag er een persoonlijke kaart in de bus. Dankjewel!
Personeel is kansloos en absoluut niet vriendelijk, er was geen andere mensen in de winkel, ik wachte als iemand bij mij komt te helpen... naar mijn vraag heb ik gekregen "hebben wij niet!" en zij liep weg... Helaas, ik liep weg ondanks dat ik alle merken leuk vond. Jammer dat zo mooie winkel heeft zo personeel.
Fijn advies, wel een beetje gek met die meet- spiegel, maarja, uiteindelijk wel precieze maten zonder gedoe met meetlintje enzo. Hele vriendelijke dame die doorging totdat de perfecte bh er was. Prettige paskamers, kopje koffie erbij, dat maakte zo'n onaangename gebeurtenis toch nog behoorlijk aangenaam :- Helaas wel erg prijzig, maar het is het absoluut waard. BH's zijn nu na aantal keer wassen ook nog steeds net zo mooi als toen ik ze kocht 2 mnd geleden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid