facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Limtrade

Limtrade
Adres: Palmbrugweg 24, 6101 AJ Echt
Telefoonnummer: 0475-470280
Stad: Echt
Route: Palmbrugweg 24
Postcode: 6101 AJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 16:00
Zaterdag: 08:30 - 11:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AOKE Europe B.V. AOKE Europe B.V. 2 km Top kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering & goede service. Betere le...
Wildkamp B.V. Wildkamp B.V. 2 km Kennis van zaken, goede service. Ruime voorraad. Op een top locatie!
Jason's Tyres Jason's Tyres 2 km PRIMA banden BEDRIJF met veel keuze en GOEDE bediening.
Van de Ven vers, vlees en waren Van de Ven vers, vlees en waren 2 km Snel geholpen. Tijd voor een praatje en altijd koffie
Freshco Freshco 2 km Goed kwaliteit en prijs! Ben er tevreden met de samenwerking tussen Freshco en mij!
Autosmart Zuid Oost Nederland Autosmart Zuid Oost Nederland 2 km Groothandel in hoogwaardige automotive en detailing artikelen.
NoeMar buitenleven NoeMar buitenleven 3 km Een goede service en snelle levering alles naar eigen idee en wensen
All4Car All4Car 3 km Wij zijn uw groothandel in automotive equipment en garage-uitrusting. Dealer van onde...
Recensies
Vijf sterren voor: - Duidelijke website met webshop. - Goede prijzen. - De goede reactietijd op vragen van klanten via de chatbox. Drie sterren voor: - De kwaliteit van het hout: de balken waren wat getwist. - Er zaten balken tussen die vrij vochtig waren. - Het schaafwerk was helemaal niet zo fijn en schoon. - Hier en daar kappen uit het hout, wat lastig is als je er een bed wil van construeren. Nul sterren: - Voor die ene persoon van de klantendienst die beloofde terug te bellen en dat niet deed. - Voor de blaaskaak met zijn Tesla die kost wat kost wou afdwingen om op de plaats met de laadpaal te parkeren, wat ik nog zou begrijpen als de auto moest opgeladen worden. Maar hij stapte uit zonder zijn auto te gaan laden. Dan had hij even goed een 5-tal plaatsen verderop kunnen gaan staan. Maar ja, ik denk dan: hoe dikker de nek, hoe luier de persoon... Ach ja, dit soort mensen moeten er ook bestaan, zeker? Ik wens hem nog veel voorspoed in zijn leven en dat karma hem niet te hard te pakken krijgt... Gemiddeld: drie sterren.
Hout besteld en betaald medio april. Dit werd op afroep voor mij klaargelegd volgens verkoper. Ten tijde van afroep blijken mijn spullen reeds verkocht te zijn en kan ik wel nieuwe verkrijgen.....maar ik moet meer betalen. ik heb de order geannuleerd en mijn geld terug gekregen....dat dan weer wel. houden zich niet zo netjes aan de afspraak.
Goede kwaliteit, nette prijzen en echt heel erg netjes bezorgd. Producten netjes en waterdicht verpakt, vriendelijke chauffeur. Echt top bedrijf dat zijn zaakjes voor elkaar heeft, zeker een aanrader.
Mail gestuurd met de vraag of zij de juiste partner zijn voor het maken van een draagbalk aan de hand van een bouwtekening. Hierop kreeg ik reactie dat ze dit zeker kunnen en zagen de tekening graag tegemoet. Vervolgens na 6 dagen wachten gebeld of mijn mail goed ontvangen was. Kreeg tehoren dat de offerte klaar was en alleen nog langs de eindverantwoordelijke moest voor goedkeuring. Ondertussen is het weer 7 dagen later. Ik verwacht niet nog antwoord te krijgen. Misschien verdienen ze te weinig op èèn balk of ze zijn daadwerkelijk slecht in het maken van afspraken en klantcontact. Maar ik verwacht in elk geval geen reactie meer en ben ook zeker niet van plan terug te keren naar deze firma.
Tot nu zeer tevreden over Limtrade. Fijne website met handige calculator voor staal. In 1 oogopslag weet ik wat het kost. Ik heb nu 4 keer stalen balken of profielen besteld en elke keer ben ik zeer tevreden. Vanaf de bestelling tot de levering. Chauffeurs uiterst vriendelijk, kwaliteit producten en levering is tijdig. Zelfs voor verzonken werk. Ga zo door en tot de volgende keer!
Ik heb 4 stalen en verzinkte balken besteld bij Limtrade voor bezorging in Amsterdam. 1 maand van te voren heb ik besteld en mijn gewenste bezorgdatum laten weten. Ik heb meerdere malen contact gehad en werd steeds vriendelijk te woord gestaan, echter een vaste bezorgdag kon pas 1 week van tevoren gegeven worden. Dat was enigzins lastig omdat de vrachtwagen de straat niet kon inkomen en dus ook nog met een andere firma afspraken gemaakt moesten worden. Maar gelukkig is alles goed gekomen. Limtrade heeft de laagste prijs en om dat te bereiken worden de leveringen met de 17m vrachtwagen zo efficient mogelijk samengevoegd; de onzekerheid mbt leverdatum is daar het gevolg van. Als je daar rekening mee kunt houden kan ik Limtrade zeker aanraden.
Limtrade bevestigd ondertussen geen levertijden meer, mensen wees gewaarschuwd. Na 10 werkdagen nog steeds geen nieuws over wanneer een afhaling mogelijk is en een terugbetaling is ook niet mogelijk. Er is geen stockbeheer en niemand weet wat er wel en niet ligt. Ik zet ten gepaste tijde alle mails en het hele verloop ook nog online om nieuwe slachtoffers te waarschuwen voor deze gangsterpraktijken.
Limtrade heeft me al jaren geholpen aan stalen producten. Vele bestellingen gedaan. Afgelopen keer had ik het eerder nodig en hebben ze het als nog snel geleverd met een om weg, Super tevreden over de service.
De website is zeer overzichtelijk en maakt gebruik van zeer handige productomschrijvingen. De prijs is er laag en de website bevat een enorm aanbod. Mijn bestelling verliep vlekkeloos en ik werd bij al mijn vragen uiterst professioneel te woord gestaan. De producten werden exact geleverd waar ik ze nodig had, al was het lastig om ze daar te krijgen. De chauffeur probeerde echter alles wat hij kon en was ontzettend aardig. Ik ben ook heel tevreden met de kwaliteit van de producten. Al met al ben ik zeer tevreden over de website en is de bestelling van begin tot eind super verlopen. Zeker aan te raden dus!
"De goedkoopste van Nederland" moeten ze even van de website afhalen. Dat is voor veel producten echt niet het geval. Soms zelfs een factor 2 duurder. Verder weinig op aan te merken. Dat je door afhalen geen verzendkosten hebt wel fijn als je maar iets kleins en zwaars nodig hebt. Voor recht toe recht aan staal kun je wel beter naar de grote metaalhandels in Haelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid