facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Limij Grondverzet- en kippertransportbedrijf B.V.

Limij Grondverzet- en kippertransportbedrijf B.V.

Info

Uit een fusie van Mijtro (Mijnstreek Transport) en Coöperatie Limburg ontstond in 1968 Limij Limburgse Vervoercoöperatie.

Geschiedenis

Uit een fusie van Mijtro (Mijnstreek Transport) en Coöperatie Limburg ontstond in 1968 Limij Limburgse Vervoercoöperatie.



"Grondverzet vraagt om specifiek materieel en vakbekwame chauffeurs. Daarvoor bent u bij Limij aan het juiste adres.Dankzij ons grote netwerk en onze leden kunnen wij vrijwel alle vormen van grondverzet aan, vaak gecombineerd met de aan- en afvoer van grond.Of het nu voor een eenmalige klus is of voor een grote opdracht met inzet van divers materieel gedurende een aantal maanden, Limij is in staat om scherpe tarieven te hanteren. Naast een scherpe prijs weet u zeker dat Limij woord houdt en service biedt."
Adres: Nieuwstraat 162, 6431KX Hoensbroek
Telefoonnummer: 045 521 5324
Stad: Hoensbroek
Route: Nieuwstraat 162
Postcode: 6431KX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Philadelphia Zorg - Zuid Limburg Philadelphia Zorg - Zuid Limburg 691 meter Welkom bij Philadelphia Werk & Begeleiding Zuid Limburg! Like onze pagina en blijf op...
Speeltuin Mariarade Speeltuin Mariarade 1 km Mooi schoon zwembad, leuke toestellen en vriendelijke vrijwilligers
Avondvierdaagse Hoensbroek Avondvierdaagse Hoensbroek 1 km Avondvierdaagse Hoensbroek.
ON12 ON12 2 km
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid