facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lime Creations reclame en grafisch ontwerp

Lime Creations reclame en grafisch ontwerp

Info

Lime Creations reclame en grafisch ontwerp is een full-service reclamebureau; gevestigd binnen de stadsmuren van de Brielle gespecialiseerd in ontwerp.

Geschiedenis

Lime Creations is een full-service reclamebureau en grafisch ontwerpbureau gevestigd net buiten de stadsmuren van Vierpolders / Brielle (Voorne-Putten), direct aan de N57 richting Oostvoorne, Hellevoetsluis, Spijkenisse en Rotterdam. Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen: van een logo tot een compleet in de huisstijl vormgegeven advertentie, brochure of website. Samen met jou bepalen we het ontwerp. Daarnaast verzorgen wij ook al je drukwerk. Of het nu gaat om briefpapier, visitekaartjes, flyers, brochures, posters, banners, stickers, vlaggen, kalenders, autobelettering of zelfs relatiegeschenken; alles is mogelijk. Ook kunnen wij tegen gereduceerd tarief advertenties voor je plaatsen in diverse kranten.

Creatief, ambitieus, flexibel, gedreven en soms ‘gezond eigenwijs’, maar altijd service- en klantgericht is de beste omschrijving voor onze werkwijze waarbij kwaliteit, duidelijkheid en een realistische prijs het uitgangspunt zijn. Wij onderscheiden ons mede door onze persoonlijke communicatie en hebben inmiddels al heel wat opdrachtgevers blij gemaakt.

Adres: Dijkstraat 9, 3231 CB Brielle
Telefoonnummer: 0651764411
Stad: Brielle
Route: Dijkstraat 9
Postcode: 3231 CB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Chalk Art Studio Chalk Art 1 km Exclusieve krijtbordstyling. Typografie en illustraties op krijtborden. Voor horeca e...
SAN. SAN. 1 km Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Op zoek naar iemand die grafisch werk kan vervaardig...
Creaphix Creaphix 2 km Wij maken professionele logos en ook huisstijl, ook maken wij andere ontwerpen zoals ...
Recensies
Goede service en begeleiding. Prima website gemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid