facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Limburgs Museum

Limburgs Museum

Info

Het Limburgs Museum is een dynamisch, cultuurhistorisch museum, dat verhalen van Limburgers vertelt en verbeeldt, met families als belangrijkste doelgroep.

Geschiedenis

De collectie van het Limburgs Museum verbeeldt de verhalen en nodigt uit tot interactie. We tonen spraakmakende wisseltentoonstellingen over aansprekende en interessante onderwerpen met bekende merken en namen (die niet over Limburg hoeven te gaan) én organiseren aantrekkelijke evenementen die toegankelijk zijn voor het grote publiek en constant voor vernieuwing en sensatie zorgen. Bij het Limburgs Museum is altijd iets te doen!

Het Limburgs Museum is een museum dat een uitje is voor het hele gezin, bij goed én bij slecht weer, zinvol ingevuld, voor iedereen, met veel interactie en er is of gebeurt altijd weer iets. Bezoekers komen voor (spraakmakende) en vernieuwende (wissel-) tentoonstellingen én voor afwisselende evenementen. Het gebouw van het Limburgs Museum heeft ook een verhaal en creëert door zijn historie, de plek en bijzondere architectuur een toegevoegde waarde.

Meer informatie kun je vinden op onze website: www.limburgsmuseum.nl

Adres: Keulsepoort 5, 5911BX Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: +31 77 352 21 12
Stad: Venlo
Route: Keulsepoort 5
Postcode: 5911BX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Limburgs Museum Limburgs Museum 8 meter Tijdelijke tentoonstellingen foto's uit het Limburgs Museum tot 28 augustus is de ten...
Museum van Wasrol tot DVD Museum van Wasrol tot DVD 4 km Een totale verrassing is dit museum. Je verwacht een stoffig "iets" met oud...
Recensies
Een mooi museum, het gebouw èn de tentoonstellingen die we zagen. 'De machtige Maas' was bijzonder, poetisch en apart, maar de audio was wel slecht te horen voor slechthorenden. Die van Aad de Haas mooi en onthullend. Een museum om terug te komen voor de vaste collectie.
Leuke plek en goed bereikbaar. Snel weer heen gaan als de maatregelen het toelaten.
Pracht museum, mooie expo van Aad de Haas, fijne zalen met informatie over ontstaan en historie alsook nog over de hoge rivier standen in de afgelopen 100 jaar. Aanrader
Mooi groot en ruim museum. Fijn dat er een goede route was het hele museum door. We kwamen voor de Romeinen. Mooi opgezet en ze hebben veel! Heel aardige mensen ook en lekkere taart!
Mooi Museum , aardig personeel. Maar net niet af voor ons gevoel.
Mooie stukken van de prehistorie tot nu. Je hebt niet door dat je zolang in de zalen kunt lopen zonder je te vervelen. De tentoonstelling over keukenspullen met tupperware en die van de spotprenten zijn een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid