facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Limburgia Winschoten

Limburgia Winschoten

Info

Al 15 jaar verleidelijk lekkere vlaaien , taarten en luxe gebak bij Limburgia vlaaispecialiteiten Winschoten

Adres: Gaslaan 2 A, 9671 CT Winschoten
Telefoonnummer: 0597-433005
Stad: Winschoten
Route: Gaslaan 2 A
Postcode: 9671 CT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: limburgia winschoten openingstijden, limburgia beuningen, limburgia vlaaien prijzen, limburgia wijchen, limburgia groningen, limburgia vathorst, limburgia hoogeveen, limburgia voorhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Sinds enige tijd worden er ook broodjes geserveerd. In ons geval waren alleen witte verkrijgbaar. Van tevoren werd al gemeld dat het broodje eerst 15 minuten in de oven moet. De rijstevlaai was erg lekker. Update mei 2023: intussen is er ook een speciale kaart met allerlei ijssorbets.
Geweldige zaak; heerlijke vlaaien, gebak, taarten, chocolade en meer om direct mee te nemen en tevens een hele leuke plek om even ontspannen een heerlijk en mooi opgemaakt broodje, gebakje of andere lekkernijen met een lekkere kop koffie te nuttigen. Mooi ingericht en vriendelijk personeel. Aanrader!
Heerlijke vlaaien en super lekkere koffie en andere dranken. Aanrader! Netjes goed verzorgd en vriendelijk personeel. Bij tweede bezoek alles net wat minder jammer.
De beste keus die ze ooit hebben gemaakt is om van locatie te verhuizen! een prachtige terras met een overheerlijke aanbod van gebak, chocola en ijs en heerlijke dranken zowel warm als koud. de high tea is hier een zeer grote aanrader!
Waardeloos! Lang wachten op een broodje brie, broodje was vers,brie ijskoud en bedolven onder komkommer terwijl ik zeker wel 5 kruimeltjes walnoot heb gevonden. De medewerker vroeg of alles naar wens was ,toen ik hem vertelde wat ik er ervan vond zei hij: de broodjes worden afgebakken dus dat duurt langer. Vriend,op een zaterdag tijdens de lunch gewoon zorgen dat je wat voorraad hebt! Koffie was prima vandaar 1 ster
Drie kwartier wachten op een simpel afbakbroodje met zalm, terwijl er vrijwel geen andere klanten aanwezig waren. Broodjes werden pas afgebakken 15 minuten na bestelling. Worden geen handschoenen gedragen tijdens bereiden van broodjes. Broodjes half-koud meegekregen in een meeneemzakje. Niet voor herhaling vatbaar en geen aanrader voor mensen die binnen een uur een simpel broodje gegeten willen hebben.
Erg lekkere taarten en je wordt er altijd vriendelijk geholpen
Heerlijke verse taart en smoothies. Personeel erg vriendelijk en maakt graag een praatje
Prachtige lunchroom met top kwaliteit koffie, enorm vriendelijk personeel, toiletten superschoon, verder ook erg hygiënisch, maar zeker ook erg gezellig! Inrichting fantastisch! Gunstig gelegen aan groot parkeerterrein in centrum Winschoten. We hebben heel veel lunchrooms en restaurants bezocht in ons leven maar dit is absoluut de beste. Echt een topaanrader.
Dit is nu de 2de keer dat we hier op het terras zitten aan een vieze tafel, en al ruim 20 min wachten op een smoothie en een taartje..., Terwijl er buiten maar 4 tafels bezet zijn en binnen geen klanten zitten...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid