facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Limburgia Diemen

Limburgia Diemen

Info

Limburgia Diemen, net iets meer dan alleen Vlaaien!
Gebak, Bonbons, Ambachtelijke schepijs, Hightea en Lunchroom.



"Vlaaien, Gebak, Bonbons, Ambachtelijk ijs, Koffie & Thee, Ontbijt, Lunch, Hightea, Catering"
Adres: Ouddiemerlaan 195, 1111 GZ Diemen
Telefoonnummer: 020-3413712
Stad: Diemen
Route: Ouddiemerlaan 195
Postcode: 1111 GZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: limburgia diemen dicht, limburgia twello, limburgia diemen gesloten, limburgia breukelen, limburgia ommen, limburgia assen, limburgia stadskanaal, limburgia winschoten
Recensies
Rijstevlaai blijft het succesnummer onder de vlaaien...cappuccino is OK...hartelijke bediening
Fijne plek om even lekker een taartje te eten.
Deze Limburgia wordt gerund door een enorm lieve familie bij wie je je direct thuis voelt. Ze hebben top kwaliteit bonbons, leuke theekadootjes, wijnen, heerlijke broodjes en tosti’s. Het gebak is ook zalig! En de prijs op de menukaart is lowbudget. Broodje gerookte zalm is ook heerlijk!! Zeker een bezoek waard!
Waarom moet de bezorger om 02:09 in de nacht bij het bezorgen zoveel herrie maken met zijn bus zodat de hele wijk elke dag wakker wordt? Waarom? Ik begrijp die gast niet, vind hij het niet leuk om te bezorgen? Is hij kwaad? Waarom zoveel gesmijt en gedreun? Heeft hij relatieproblemen? Wat als zijn eigen moeder hier moest slapen?
Leuke en gezellige plek. Het eten is heerlijk de sfeer ook. Klantvriendelijke personeel. Moet je een keertje langs gaan
Superfijne plek om een kopje koffie te drinken en een heerlijk stukje vlaai. Zeer vriendelijk personeel waar je je direct welkom bij voelt.
Lekkere vlaai, goede koffie en vriendelijke mensen. Aardig assortiment vlaaien, alhoewel je wat later in de middag kans hebt op beperkte keuze omdat de verkoop snel gaat ; Dus ga er op tijd heen.
Vandaag espresso gedronken binnen in de zaak. Wat ik echt heerlijk vind er wordt een glaasje water bij geserveerd!
Verrassend lekker iced coffee drink. Vriendelijk personeel, ook tegenover kinderen. Glaasje water en een kleine punt appeltaart helemaal gratis. Wat wil je nog meer? Bedankt lieve mensen!!
Voor een kopje koffie of thee met taart of vlaai moetje hier zijn ze hebben de beste koffie van diemen bonbons hebben ze hier ook een kleine lunch is ook mogelijk het is niet zo groot maar een terrasje is aanwezig het is nettjes en schoon ook de wc de bediening is vriendelijke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid