facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Limburg Uitzenden

Limburg Uitzenden

Info

Limburg Uitzenden is een jong, fris & dynamisch uitzendbureau in het zuiden des lands. We zijn gespecialiseerd in diverse sectoren. Zie onze website.

Geschiedenis

Limburg Uitzenden is een jong, fris & dynamisch uitzendbureau in het zuiden des lands. We bemiddelen in diverse sectoren. Zie onze website.



"Bent u als werkgever of werkzoekende op zoek naar een regionaal uitzendbureau waar de persoonlijk aandacht, benadering en betrokkenheid centraal staat, neem dan contact op met Limburg Uitzenden."
Adres: Remigiusstraat 5a, 6369 EK Simpelveld (gemeente)
Telefoonnummer: 045-3030890
Stad: Simpelveld
Route: Remigiusstraat 5a
Postcode: 6369 EK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Bij de dames van Limburg Uitzenden zit je opperbest. Zij zullen er alles aan doen om met je mee te denken tot goede, langdurige inzetbaarheid in werk. Ook voor de opdrachtgevers hebben ze duidelijke, transparante afspraken en concurrerende tarieven.
Fijn bedrijf om mee samen te werken, mede dankzij de betrokkenheid van de medewerkers en de snelle service. Ik raad dit bedrijf zeker aan! Ze hebben mij goed geholpen aan een baan en dit doet mij uiteraard veel goed.
Geweldig goed en correct uitzendbureau leuk en professioneel personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid