facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lim Asian Bistro

Lim Asian Bistro

Info

Lim Asian Bistro/DGCM

Geschiedenis

Restaurant 'De Grote Chinese Muur' is een Chinees Restaurant gelegen in het centrum van Bunschoten-Spakenburg.
De eigenaar, Dhr Lim, mag ook met trots zeggen het bedrijf al 40 jaar bestaat en nog steeds met plezier zijn gasten hier mag ontvangen.

Wilt u een ware beleving van authentieke Chinees-Westerse gerechten, dan bent u van harte welkom bij ons.

Adres: Spuistraat 69, 3752 Spakenburg
Telefoonnummer: 033-2982629
Stad: Spakenburg
Route: Spuistraat 69
Postcode: 3752


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 21:00
Dinsdag: 15:00 - 17:00
Woensdag: 15:00 - 21:00
Donderdag: 15:00 - 21:00
Vrijdag: 13:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 15:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Mr li Asian kitchen Bunschoten, Grote Chinese Muur Spakenburg menukaart, Maandmenu Chinese Muur, Sushi Spakenburg, Sushi Bunschoten-Spakenburg, Kyodai Spakenburg, Balandra Spakenburg, Asian Delight
Recensies
Verschrikkelijk duur betaal voor wat ik hier haalde 55 euro en in amersfoort voor hetzelfde eten 37 euro en hier zitten de bakken niet eens fatsoenlijk vol en geen variatie in de menu's ik heb normaal nog 4 ingrediënten meer in me eten deze chinees wil alleen geld verdienen echt slecht kom er nooit weerEten: 1/5
Bediening uitstekend. Voorgerecht uitstekend. Hoofdgerecht te veel maar lekker. Afsluiter koffie met Remy Martin XO was een domper voor 27,50 euro.
Heerlijk gegeten! Smaakvol en kwaliteit. En fantastische sushi.Eten: 5/5
Heerlijk om af te halen. Goed eten voor volgens ons een stevige prijs. Maar vooral het pittig rundvlees was erg lekker. Parkeren: Ruim parkeerterrein voor de deur. Het is daar wel altijd druk I.v.m bezoekers van het centrum. Gratis parkeren waaronder onbeperkt parkeren en blauwe zone.
Fijn restaurant, een mooie menukaart, voldoende keuze voor iedereen. Bediening is vlot en attent. Prijzen zijn zeer schappelijk, moeite waard om nog eens langs te gaan.
Heerlijk gegeten! Sushi is van betere kwaliteit dan ik tot nu toe heb gehad. Sfeervolle locatie met gezellige en vriendelijke bediening. Een absolute aanrader. Kindvriendelijkheid: Vriendelijke locatie!
Heerlijk gegeten en gezellige bediening. Enorme aanrader voor sushi liefhebbers.
Heerlijk eten, bediening erg afstandelijk. Eigenaresse denken wij alleen aandacht voor vaste gasten. Ook toen het eten op tafel stond blijven praten.....voortaan maar gewoon afhalen. Met zijn 2 tjes 100 euro lichter en een illusie armer.
Uitzonderlijke klasse. Echt uit eten en geen snelle hap. Kwaliteit uitmuntend
Hele gezellige en smakelijke avond gehadEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid