facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lilly's Dokkum

Lilly's Dokkum

Info

Lilly's Dokkum



"Premium ijs van biologische melkPremium sorbet ijs24 smaken milkshakes"
Adres: De zijl 7, 9101ML Dokkum
Telefoonnummer: 0622399548
Stad: Dokkum
Route: De zijl 7
Postcode: 9101ML


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 12:00 - 21:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 12:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 21:00

Recensies
Update 30 jan. '20: zijn er ook nog zoveel soorten/smaken milkshake ? Das echt veel. Wow, hier heb je echt veel soorten / smaken schepijs, en het smaakt ook nog eens helemaal super ! En een leuke winkel is het ook nog eens, met een mooi modern interieur. p.s. bekijk en lees meer reviews van mij door op mijn profielfoto te klikken
Lilly's Dokkum heeft lekker ijs, het is ook niet al te prijzig, ik heb alleen wel gehoord dat ze ratten verwerken in hun ijs, dit neemt natuurlijk niet af van de smaak maar het is wel iets om over na te denken.
Zeer lekker ijs, zeer vriendelijk onthaal. Mooi interieur. Ze verkopen ook chocolade, maar die heb ik niet geprobeerd. Een echte aanrader. Er is speelt ook een kort filmpje met een beetje info over hoe het ijs gemaakt word. We kregen 1 bol gratis met een bon uit een toeristisch boekje over Dokkum.
Hoewel het druk was en ik grote verwachtingen van het ijs had, viel het me helaas toch tegen. Er zat gewoon te weinig fruit in het ijs verwerkt. Bijzonder was wel dat ze amerena ijs hadden zonder yoghurtijs.
Heerlijk schepijs in veel verschillende smaken. Beetje vreemd dat een ijssalon chocolaatjes als neven product heeft. Schoenmaker blijf bij je leest. Verder vriendelijk personeel.
De aanbiediengingen zijn altijd goed geprijsd en de smaak van het ijs is zeer lekker, vooral wanneer het een zomerse dag is
Kokossmaak was waterig en smaakte niet naar kokos. Ijs smolt al erg direct na aan koop bij naar buiten lopen.
Als ijs en bonbon zaak is het zeer goed, als Indisch restaurant niet, het verkoopt namelijk alleen maar ijsjes en bonbons en volgens mij koffie.
fijne bediening, vriendelijk en galant, en natuurlijk heeerlijk ijs, toppie de pure chocolade met Sinnasappel, je bljft smullen.
Heerlijk schepijs. Veel smaken waaronder Oreo, appeltaart en karamel zeezout. Vlakbij het keerpunt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid