facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lil' Foodie Restaurant

Lil' Foodie Restaurant

Info

Restaurant in Traditional Chinese, Sushi and Caribbean cuisine.



"At Lil' Foodie you'll be served with traditional Chinese, Sushi, and Caribbean dishes.The Foodie Spot -Modern atmosphere, cozy, and healthy choices.Bij Lil' Foodie kunt u terecht voor lekkere traditioneel Chinees, Sushi en Antilliaans eten.Modern, Gezellig en Gezond!"
Adres: (Metrostation Zuidplein) Gooilandsingel 103, 3083DP Rotterdam
Telefoonnummer: 0102266654
Stad: Rotterdam
Route: (Metrostation Zuidplein) Gooilandsingel 103
Postcode: 3083DP


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 22:00
Dinsdag: 12:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: lil foodie menu, restaurant gooilandsingel, lisa rotterdam, rivers restaurant ahoy, chinees restaurant bij ahoy, restaurant liza, restaurant floyd rotterdam, restaurant de engel rotterdam
Recensies
Zojuist eten afgehaald. Een Singapore Bami en Garnalen besteld met Nasi. Op locatie ongeveer 20 minuutjes gewacht, best prima! Het eten was smaakvol, maar was wel echt aan de zoutige kant. Werd met name bevestigd door dat ik erna veel water moest drinken. Voor 2 gerechten in totaal €35 betaald, niet persé duur maar ook zeker niet goedkoop. Er zaten bijv in het garnalengerecht maar 6 garnalen, dus dat was wel een beetje jammer. Aan de andere kant, wat voor boodschappen kan je tegenwoordig nog doen met €35. Verder echt superaardige bediening!
Het personeel is heel erg vriendelijk,maar het eten was slecht. We hadden Eend en dat was één en al vel en bot en taai vlees,wat niet gegeten kon worden. Jammer dat ik er geen foto van heb gemaakt. De 2 loempia's waren erg lekker. In de nasi zat verder totaal niets anders van groente ,ei, of iets dergelijks ,oftewel rijst met heel veel ketjab of iets dergelijks Alles erg zout. Erg jammer maar ...nooit meer.
De sate ku batata was heel lekker vers. Aardige bediening ook. Wel prijzig.
De gefrituurde kip was onder het krokante laagje slijmerig en er kwam een vieze geur vanaf. Het was bedorven. Ontzettend smerig en gevaarlijk! De rijst en bami waren prima. Hier komen we niet meer, grote afrader!
Je betaald hiervoor 19 euro voor een mix grill wat een oplichting. bak vol met uien en en paprika en vlees kan je op je handen tellen. En als je bel voor klacht hangen ze ook in jou oor op. Eten is niet eens lekker te zout. Bij stevelsweg bij de antiliaanse chinees haal je een bak rijst met kip voor 5 euro wat zelfde maat heeft.
In 1 zin samengevat: Alles was ok maar zeker niet geweldig. De service was ok. Ik werd netjes begroet en geholpen. Maar buiten dat moment was het personeel diep verzonken in hun smartphone. Het eten was ok. Iets aan de zoute kant maar niet te zout. Wat ik echt jammer vondt was dat er maar 1 garnaal in de combination fried rice zat.
Naar mijn mening te prijzig voor weinig eten. Maar de sfeer is wel gezellig. Sushi's zijn daar wel lekker groot & lekker. Let op:'Je kan daar geen gebruik maken van het toilet'!
Heb eten gister besteld een nasigoring heel zout. Ik heb duidelijk aangegeven als het kan geen varken in door me huidprobleem want bij andere chinezen geef ik van tevoren en dan doen ze chicken nasigoreng. Me huid is nu helemaal opgezet want ik krijg gelijk reactie door varkenvlees. Terwijl ik nasi goreng en sushi had bestel ik had 38 euro betaald niet normaal een nasi goreng en sushi. En geef je netjes aan omdat je vertrouw goed service te krijgen nooit meer. Had liever naar een wok geweest.
Lekkere eten en goede service van het aardige personeel.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten …. Vriendelijke mensen ….chicken a la parilla perfect
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Lil' Foodie Restaurant. (Metrostation Zuidplein) Gooilandsingel 103 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Lil' Foodie Restaurant adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Lil' Foodie Restaurant. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Lil' Foodie Restaurant delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid