facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Likeurstokerij het laatste Woord

Likeurstokerij het laatste Woord

Info

‘Het laatste Woord’ is een kleine ambachtelijke stokerij, waar we vanuit liefde en passie onze likeuren stoken. Bij Boerderijrestaurant de Woord.

Geschiedenis

‘Het laatste Woord’ is een kleine ambachtelijke stokerij, waar we vanuit liefde en passie onze likeuren en eau-de-vie stoken. ‘Het laatste Woord’ verwijst naar het gebruik van een borrel als afsluiter van bijvoorbeeld een heerlijk diner, en naar boerderij ‘De Woord’, van waaruit gestookt wordt.
Ook producent van limoncello, kruidenbitter en absint.



"Kom genieten bij Restaurant De Woord. Ontdek de vele mogelijkheden zoals het tuinterras met weids uitzicht, kookworkshops en het verrassende menu."
Adres: Corleseweg 45, 7119 AA Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0543513135
Stad: Winterswijk
Route: Corleseweg 45
Postcode: 7119 AA



op zoek naar gerelateerd: Moederdag Winterswijk, Mosselen eten Winterswijk, Boerderijrestaurant, Restaurant woorden, De woord facebook, Wild eten Winterswijk, Eten van Hier, Lunchen Winterswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slijterij Proef Beleef & Geniet Slijterij Proef Beleef & Geniet 4 km Prachtig assortiment, vriendelijke en gastvrij gepresenteerd. Aanrader!
Wijngaard Hesselink Wijngaard Hesselink 8 km Heerlijke plek met lieve mensen en goede wijnen! Een ruime wijngaard veel plek om lek...
Recensies
Mooie locatie, zeker als je bij mooi weer achter het restaurant buiten kunt zitten en je uitkijkt over de weilanden met koeien. Ruime parkeergelegenheid naast en tegenover deze eetgelegenheid. Fijne stoelen en de menukaart doet vermoeden dat het hier om een 'chique tent' gaat. Wij besyelden alle 4 het weekmenu á € 11,75. Pittige gehaktballetjes van ree en Mexicaanse groentewrap. Het deeg van de wrap was iets te zwaar maar verder prima gerecht voor het geld. Dat was niet het geval bij de rode huiswijn. Deze kostte € 5,50/glas en was het niet waard. Ook het glas ijskoffie voor € 9,00 eas echt veel te duur. De bediening was oké maar om een jongen van 12 jaar een verrassingstoetje te geven met gin erin getuigd niet van meedenken. Wij aten en dronken met zijn vieren voor € 78,00. Mooie locatie maar prijs/kwaliteit niet goed. Vandaar 3 ipv 4 sterren.
Het restaurant is heel sfeervol met veel authentieke elementen. Wij hebben ontzettend genoten van het uitgebreide wild-menu. Geweldige keuken! Wij waren de eerste gasten, die er ook nog konden overnachten in een tot guest-house omgebouwde bouwkeet. Zeer verrassend compleet. In de boomgaard met een gewéldig uitzicht!
Erg leuke locatie waar je bij goed weer op het prachtige terras heerlijke gerechten met een drankje kan nuttigen. Ook voor gewoon een kopje koffie een schitterende locatie. Vanmiddag high tea gehad met écht heerlijke hapjes. Zeer vriendelijke bediening! Aanrader!
Uitstekend restaurant voor de echte liefhebbers van heerlijk eten en passende wijnen.
Heerlijke lunch, vriendelijk en ongedwongen sfeer en medewerkers
Adembenemende meesterwerken van Paul Wieggers. Wat een talent !
Eigenaar kon ons leuk vertellen over alle wijnen. De high wine was erg uitgebreid en lekker. Heerlijke hapjes erbij gehad!
Super aardige mensen, lekkere lunch , genieten mensen !
Heerlijke latte machiato gedronken. De appeltaart was fantastisch
Heerlijk gegeten tijdens overleg. Mooie rustige locatie met lekkere verassing na bezoek distilleerderij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid