facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Like Me

Like Me

Info

Op kerstavond, zaterdag 24 december, organiseert Kerk met Passie een Nederlandstalige musical die in het teken staat van zoeken, ontdekken en vinden.

Geschiedenis

Op kerstavond, zaterdag 24 december, organiseert Kerk met Passie een moderne, Nederlandstalige kerstmusical. De musical heet ‘Ik ben’ en gaat over een vrouw die terugblikt op haar leven waarin verdriet, verlies, maar ook vreugde en geluk een rol spelen. In haar volwassen leven is er een keerpunt waarop ze ontdekt dat ze het alleen niet redt in het leven. Terugkijkend ziet ze dat Jezus er altijd al was maar dat zij Hem niet zag. De vrouw vertelt aan het einde van de musical wat de verlossing door Jezus voor haar betekent. Dit verhaal wordt geïllustreerd met muziek, dans, mime, toneel, licht en film.

Reserveer kaarten voor de show van 16.00 uur: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ik-ben-1-29103783199

Reserveer kaarten voor de show van 18.30 uur:
https://www.eventbrite.com/e/ik-ben-2-tickets-29103844382

Reserveer kaarten voor de show van 20.00 uur:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ik-ben-3-29103889517

Adres:
Stad: Zaltbommel


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid