facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lijfwerk-Lichaamsgerichte psychotherapie

Lijfwerk-Lichaamsgerichte psychotherapie

Info

Wees nieuwsgierig naar jezelf en mild voor wie je aantreft.

Geschiedenis

Mijn naam is Hester de Vries. Ik help je om je authenticiteit, rust en kracht te voelen en deze ter beschikking te hebben voor jezelf en in het contact met anderen.

Werken vanuit aandacht
Je kunt van mij verwachten dat ik als therapeut èn als mens er voor je ben. Ik help je de dieper liggende oorzaken van jouw thema’s in je zichtveld te brengen en te helen. Ik bied je een kader van rust, respect, focus, luchtigheid en compassie zodat jij dit proces kunt aangaan.

Methode: individuele sessies lichaamsgerichte (psycho)-therapie. Het is een vorm van psychotherapie waarbij Body en Mind geïtegreerd worden aangesproken.

Werkvormen zijn gestalt, interne dialoog, opstellingen, focussing, ademwerk, rollenspelen, lichaamswerk, psychodrama. De wijsheid van jouw lijf wordt hiermee aangesproken!

Wat ga je concreet doen?
Wat terugkeert in elke sessie is de aandacht voor lichaamsbewustzijn, een vrijere ademhaling, aarding (het contact tussen je voeten en de grond) en het geven van expressie aan wat er in je om gaat.

Het slimme hoofd, het wijze lijf!
Denken, inzicht, lichaam, emoties en gevoel staan in verbinding met elkaar. Het hoofd krijgt vaak het woord. Echter, juist je lichaam kan je veel informatie geven over hoe het werkelijk met je gaat. Over gevoelens en onbewuste drijfveren bijvoorbeeld. Zo komen er oplossingen voor handen waar je eerder nog niet aan had gedacht. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan je houding en hoe je je in je lichaam voelt.




Adres: Hudsonring 59, 5152VP Drunen
Telefoonnummer: 06 4984 8989
Stad: Drunen
Route: Hudsonring 59
Postcode: 5152VP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Willemien Jobsen Praktijk Willemien Jobsen 682 meter Willemien is een zeer prettige rouwtherapeut, die goed aanvoelt wat je nodig hebt en ...
massagetherapie-drunen.nl massagetherapie-drunen.nl 1 km Ben nu 2x geweest en heb een hele positieve ervaring.
Dair Persoonlijke Ontwikkeling & Ontspanning Dair Persoonlijke Ontwikkeling & Ontspanning 2 km Rust en ontspanning bereiken tijdens je drukke weken? Een behandeling met klankschale...
Recensies
Vanochtend heb ik een hele mooie sessie gehad bij Hester. Ze heeft een hele down to earth aanpak, we kwamen snel tot de essentie van mijn gevoel en de methode die Hester koos sloot direct aan op wat ik nodig had. Als je net als ik houdt van simpel doch effectief, geen blabla of poespas, maar van lekker aan de slag gaan, raad ik Hester zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid