facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lijfatwork

Info

Snel, gezond en langdurig omvangvermindering én optimale vitaliteit. Door een persoonlijke aanpak en met behulp van een wetenschappelijk bewezen methode. Ondersteuning bij voeding, beweging, figuurcorrectie en huidverbetering.

Open op afspraak.



"Snel en langdurig omvangvermindering én optimale vitaliteit. Door een persoonlijke aanpak en met behulp van een wetenschappelijk bewezen methode. Ondersteuning bij voeding, beweging, figuurcorrectie en huidverbetering.Open op afspraak."
Adres: Gronausestraat 710 - 105, 7541 Enschede
Telefoonnummer: 06 8207 1015
Stad: Enschede
Route: Gronausestraat 710 - 105
Postcode: 7541


Recensies
Mede door de apparatuur van Simone en door gericht bezig te gaan met voedingspatronen, ben ik in een maand tijd, 7cm buikomvang kwijt geraakt en 5 kg lichter geworden. Dit apparaat zet je spieren echt aan het werk. Dit effect behaal je niet in de sportschool. Je lijf is tijdens een sessie echt @ work. Je kunt een proefsessie aanvragen om te kijken of het wat voor jou is. Iedere week word je buikomvang gemeten en je gewicht genoteerd. Je weet dus of het effect heeft.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Lijfatwork.

Enschede afslankcentrum

openingstijden, locatie, vervoer. Gronausestraat 710 - 105 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Lijfatwork adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Lijfatwork. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Lijfatwork delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid