facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ligtenberg Linnen & Lingerie

Ligtenberg Linnen & Lingerie

Info

Ligtenberg Linnen & Lingerie is dé speciaalzaak op het gebied van bedmode, badmode, huishoudlinnen, onderkleding, badkleding, lingerie en nachtmode.

Geschiedenis

Ligtenberg Linnen & Lingerie is hét adres voor bed-, bad- en huishoudtextiel. Naast bekende merken als Vandyck, Beddingshouse, Rivièra Maison en Essenza, vindt u er een uitgebreide huiscollectie van Linolux. Kenmerkend voor deze collectie is de super kwaliteit tegen aantrekkelijke prijs, met ieder seizoen nieuwe dessins en kleuren.

Deskundige verkoopsters geven u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze voor een passend dekbed of hoofdkussen. Zij kunnen u ook informeren over de mogelijkheid van maatwerk, op het gebied van lakens voor bijvoorbeeld uw boot, caravan of camper.

Tevens vindt u in de winkel een uitgebreide collectie badkleding, nachtkleding, homewear en ondermode voor het hele gezin. Deze collecties bestaan uit topmerken als Sloggi, Mey, TenCate, Olympia, Sunflair, Tweka, WoW, Schiesser, Pastunette en Ringella. Ook hier zijn de verkoopsters ware adviseuses bij het samenstellen van een passende outfit.

Wilt u een (bij)passend strandlaken, beachdress, badjas, saunalaken of hammamdoek? U vindt het allemaal bij Ligtenberg Linnen & Lingerie!

Adres: Haarstraat 10, 7462 AP Rijssen
Telefoonnummer: 0548514213
Stad: Rijssen
Route: Haarstraat 10
Postcode: 7462 AP


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ligtenberg Rijssen openingstijden, Lichtenberg Rijssen, Lichtenberg Rijssen auto, Ligtenberg bouwbedrijf, Pyjama Rijssen, Ligtenberg Rijssen kortingscode, Ligtenbergerdijk Rijssen, Livera Rijssen
Recensies
Mooie producten voor bad en bed
Hebben leuke textiel en wordt fijn geholpen
Aardig personeel. Behulpzaam. Mooie artikelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid