facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lignano's Ristorante

Lignano's Ristorante

Info

Italiaans restaurant in het hart van Valkenburg. Kijk voor meer informatie op onze website: www.lignanosristorante.nl. Tot snel!

Geschiedenis

Voor de rustieke ambiance en het heerlijke eten dat Italië zo typeert, hoeft u het vliegtuig niet meer in. Natuurlijk liggen de straten in hartje Valkenburg er behoorlijk anders bij dan in Toscane of Rome, en ook de toren van Pisa ligt niet bepaald op loopafstand. Maar toch, in restaurant Lignano’s proberen we iedereen voor even mee te nemen naar het land waar zoveel van onze favoriete gerechten hun oorsprong hebben gevonden.

Pasta en pizza mogen natuurlijk in geen enkel Italiaans restaurant ontbreken. Maar onze menukaart gaat verder dan dat. Want hoewel het misschien verleidelijk is om te kiezen voor één van de gerechten waar de Italiaanse koks zo bekend om staan; u kunt bij ons ook eens wat anders proberen. In de Italiaanse keuken valt altijd wel weer iets nieuws te ontdekken. Ook voor desserts zit u bij ons goed, met een volledige ijskaart en uiteraard huisgemaakte tiramisu.

Brengt u ons een bezoekje? Ons volledig in Italiaanse stijl aangeklede terras, valt haast niet te missen. Graag begeleiden wij u naar één van onze tafels. Maar of u nu aan het raam zit of in de knusse ruimte helemaal achter in ons restaurant; wij doen er alles aan om uw avond zo succesvol mogelijk te maken. Hopelijk tot ziens!




"Pizza, Pasta, Tapa's, vlees & vis, Italiaans ijs, Cocktails"
Adres: Grote Straat 35, 6301CW Valkenberg
Telefoonnummer: 0436014879
Stad: Valkenberg
Route: Grote Straat 35
Postcode: 6301CW



op zoek naar gerelateerd: Beste italiaan Valkenburg, Italiaans restaurant Valkenburg, Pizzeria Valkenburg, Spaans restaurant Valkenburg, Lignanos menu, Il Forno Valkenburg, La Casa Valkenburg, Restaurant Lignano's
Recensies
Eten was erg lekker maar machtig,personeel héél vriendelijk en inrichting mooi.
Dit restaurant via het lezen van reviews uitgekozen. In Valkenburg is er een groot, zeer groot aanbod van diverse restaurants. Wat kies je dan uit, waar ge je zitten eten. Het terras zat stampvol en we hadden niet gereserveerd. Er was nog net een tafeltje vrij. Met mooi weer ga je niet binnen zitten. Een zeer vriendelijk meisje hielp ons. Twee pizza s Calzone, biertje en een frisdrank. Ondanks de drukte werd het geheel vrij snel op onze tafel geserveerd. De Calzone smaakte ons goed. Niet overdreven maar gewoon smakelijk. De pizzas, 2 bier en een frisdrank waren we net €40,-- voor kwijt. Opvallend was dat de bazin alle betalingen op het terras deed. Als je dan weer verder loopt zie je hoe vol alle terrassen zitten. En honderden mensen de nieuwe prijzen van de horeca geaccepteerd hebben. Parkeren: Parkeren in Valkenburg tussen 11.00 en 20.00 uur. Overal €1,90 per uur.
Werkelijk een heerlijke pizzaparma gegeten. Perfecte bodem, krokant maar niet hard en goed belegd. De tiramisu was ook heerlijk. En daarbij heel vriendelijk en attent personeel. Topper, hier kom ik dit weekend zeker nog een keer denk ik. Eten: 5/5
Voor de drukke horeca straat in Valkenburg gaf dit restaurant ons het minst toeristische gevoel. De zalm spiesjes vooraf waren heerlijk en goed gekruid. De rest was verder prima maar niet spectaculair, prima pasta en pizza calzone met spinazie was prima maar niet veel smaak. We moesten helaas heel lang wachten op alles voor, hoofd en na.. kregen hiervoor wel een drankje van het huis, maar zelf die duurde erg lang. Kortom, prima leuke sfeer en eten voor een toeristische eetstraat. We hadden er niet meer van verwacht, maar er zijn betere restaurants
Heerlijk gegeten, na ruim 28 jaar was ik er weerEten: 5/5
Heerlijk gegeten, de kwaliteit maakt het wat langer wachten goed. Pasta Bolognese met extra twist chorizo was echt lekker. Wij wilden dan 1 portie, zodat we daarna ook nog een pizza Parma konden delen. Netjes op 2 borden en zo ook de pizza, die niet vet was. Echt genoten op het terras,heerlijk mensen kijken. Was zeker de moeite waard.
We hebben hier lekkere pasta gehad tegen een redelijke prijs. De bediening was vriendelijk.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten. Snelle en correcte bediening. Kindvriendelijkheid: Kinderstoelen aanwezig en kindermenu op de kaart. Parkeren: De parkeerplaats voor de Jan Linders is de dichtstbijzijnde.
Heerlijk gegeten. Naar mijn mening toch wel de betere pizza's. Mooi geworden na de overstromingen. Vriendelijk personeel en goed geprijsd Kindvriendelijkheid: Fijn voor de kinderen die krijgen iets om te kleuren als ze willen en een lekker kindermenu
Prima gedronken, moest alleen wel zelf aangeven dat ik wat wilde drinken. Met het afrekenen werd ik ook genegeerd en ben ik maar naar binnen gelopen om af te rekenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid