facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lignano's

Lignano's

Info

Italiaans restaurant in het hart van Valkenburg. Kijk voor meer informatie op onze website: www.lignanosristorante.nl. Tot snel!

Geschiedenis

Voor de rustieke ambiance en het heerlijke eten dat Italië zo typeert, hoeft u het vliegtuig niet meer in. Natuurlijk liggen de straten in hartje Valkenburg er behoorlijk anders bij dan in Toscane of Rome, en ook de toren van Pisa ligt niet bepaald op loopafstand. Maar toch, in restaurant Lignano’s proberen we iedereen voor even mee te nemen naar het land waar zoveel van onze favoriete gerechten hun oorsprong hebben gevonden.

Pasta en pizza mogen natuurlijk in geen enkel Italiaans restaurant ontbreken. Maar onze menukaart gaat verder dan dat. Want hoewel het misschien verleidelijk is om te kiezen voor één van de gerechten waar de Italiaanse koks zo bekend om staan; u kunt bij ons ook eens wat anders proberen. In de Italiaanse keuken valt altijd wel weer iets nieuws te ontdekken. Ook voor desserts zit u bij ons goed, met een volledige ijskaart en uiteraard huisgemaakte tiramisu.

Brengt u ons een bezoekje? Ons volledig in Italiaanse stijl aangeklede terras, valt haast niet te missen. Graag begeleiden wij u naar één van onze tafels. Maar of u nu aan het raam zit of in de knusse ruimte helemaal achter in ons restaurant; wij doen er alles aan om uw avond zo succesvol mogelijk te maken. Hopelijk tot ziens!


Adres: Grote Straat 35 , Valkenburg 6301 CW, NL
Telefoonnummer: 043 601 4879
ln.etnarotsirsonangil@ofni
Stad: Valkenburg
Route: Grote Straat 35
Postcode: 6301 CW



op zoek naar gerelateerd: lignano's roermond, italiaan valkenburg, beste italiaans restaurant valkenburg, la casa valkenburg, pizzeria valkenburg, pizza bestellen valkenburg, il forno valkenburg, pizza valkenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Latinos Restaurant Latinos 84 meter Prachtig restaurant, erg sfeervol ingericht. Mooie details. Terras ook top. Het eten ...
Ristorante Il Forno Ristorante Il Forno 150 meter Wat hebben wij fantastisch genoten van het diner bij II Forno. Super aardig personeel...
Della Mamma Della Mamma 174 meter Heerlijk gegeten. Zeer complete Italiaansekaart. De bediening was erg druk. Zo druk d...
Recensies
Eten was erg lekker maar machtig,personeel héél vriendelijk en inrichting mooi.
Echt een aanrader als je in Valkenburg bent, ik had een stoofpannetje met vis en gamba's echt heerlijk was die. Als desert een koffie met een Grappa, personeel zeer vriendelijk en attent.
Super lekker gegeten, van voorgerecht tot dessert uitstekend, prima personeel wat heel hard werkt, werkelijk top!!!!!Eten: 5/5
Na lang zoeken naar een italiaans restaurant konden we op het nippertje een tafeltje voor 5 wegsnoepen. De bediening was uniek in hun eerlijkheid en was als gevolg aangenaam en behulpzaam. De prijzen waren een lachertje en zouden met gemak kunnen worden verhoogd zonder dat het afbreuk zou doen aan de ervaring. Het eten was heerlijk en van velen van ons de beste pizza/pasta die we ooit hebben gehad. Normaal geven wij nooit reviews dus het feit dat we hier nu tijd voor uittrekken spreekt boekdelen. Kortom, een geweldige lekkere ervaring en een zeer zekere aanrader mocht je ooit in de buurt van valkenburg zin hebben in de italiaanse keuken. Chapeau!
Reviews hebben ons bij dit Italiaans restaurant gebracht en daar zijn we achteraf heel blij mee!! Ik denk één van de beste pizza's die ik ooit heb gehad!! Dunne luchtige bodem met heerlijke salami, pittige chorizo en veel paprika en oregano,,dus ontzettend veel smaak! Mijn dochter had een spaghetti bolognese en ook daar zat veel smaak aan met goede stukken groenten en ook weer die chorizo worst! Geen saaie bolognese maar goed over nagedacht! Aanrader!!
Vandaag zijn wij komen eten bij dit restaurant. Het was overal extreem druk door de kerstmarkt maar niet veel mensen bleken dit pareltje gevonden te hebben. Het was binnen heel stijlvol, fijne bediening en het eten was echt geweldig. Wij komen vaker in Italië maar het eten hier doet er wat ons betreft niets aan onder. Wij komen zeker terug!
Heeeeel erg lekker gegeten ! Bediening heel netjes en vriendelijk ! Pizza van het huis heel lekker en salades super vers en meer dan genoeg. Koffie toe kwam compleet met chocolade en glaasje ijs. Heel verassend! Als we weer in Valkenburg zijn komen we weer hier weer zeker terug!
Super goed gegeten als vegetariër zijnde! We zijn vele tentjes afgegaan maar weinig die ons de mogelijkheid gaven om zelf de gerechten aan te passen. Hier moet je zijn als vegetariër Ook het personeel is vriendelijk en heel behulpzaam!
Prima Italiaans eten. Wij hadden hier vooraf Garnalen in een deeglaag en een zalm soep. De soep was goed op smaak en goed gevuld met zalm en garnalen. Als hoofdgerecht hadden wij een pasta en een calazone die goed gevuld waren en erg lekker. Het personeel is erg vriendelijk. Kortom een goede ervaring!
Erg lang moeten wachten tot we onze bestelling konden doorgeven. Toen we het hoofdgerecht eindelijk hadden had 1 van de pizza's alleen maar een knoflook smaak ipv de smaak die het zou moeten hebben.Eten: 3/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid