facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lighthouse Haven

Info

Kom naar Lighthouse Haven voor een Sound Healing sessie of als je behoefte hebt aan coaching of een goed gesprek over wie je kan zijn.



"Sound HealingMuziek is universeel, gaat voorbij aan het hoofd en werkt in op diepere lagen van je zijn. Dat doet het altijd, of je je daar nu wel of niet van bewust bent.Rogier bewandelt een Sjamanistische weg. Hij gebruikt 18 verschillende instrumenten om je mee te nemen op reis naar je hart. Je komt in een diepe staat van ontspanning, waarin het makkelijker is om los te laten wat je niet langer dient en toe te laten wat je helpt.Sommige mensen ervaren dit heel duidelijk via sensaties in hun lichaam of maken een Sjamanistische reis langs bijzondere plekken. Anderen voelen dit niet of nauwelijks en dat is ook goed. Je mag er op vertrouwen dat er altijd iets gebeurt.In Licht en Liefde, Rogier"
Adres: Lekdijk West 111, 2861EV Bergambacht
Stad: Bergambacht
Route: Lekdijk West 111
Postcode: 2861EV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:00
Dinsdag: 09:00 - 13:00
Woensdag: 09:00 - 13:00
Donderdag: 09:00 - 13:00
Vrijdag: 09:00 - 13:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OsmosePunt OsmosePunt 4 km Prima tankstation en lekker ruime openingstijden om mijn pakketjes op te halen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid