facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Light Festivals

Light Festivals

Info

The Light Festival app offers everything you need to enjoy the light festivasl to the fullest: clear route navigation, beautiful light object photos, fun facts and a full location based audio tour of each light art object.

Adres: J.N. Wagenaarweg 6, 1422 AK Uithoorn
Telefoonnummer: +31297514455
Stad: Uithoorn
Route: J.N. Wagenaarweg 6
Postcode: 1422 AK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
23 juni 2023 geweldig huwelijks receptie gevierd. Wat een perfecte service hebben wij gehad van de eigenaar Dhr. Sharma! Wij zijn meer dan tevreden met de service die wij gehad hebben ook van het aanwezige personeel. Wat een top locatie en prachtige zaal. Wij zijn uitermate tevreden. Dhr. Sharma is echt een geweldige eigenaar, onze complimenten aan hem!!
Verjaardagsfeest gevierd op 23 december 2022. Deze prachtige Party center is meer dan 5 sterren waard. De locatie is zeer netjes, goed ingericht en je krijgt naast alle extra's ook een vip behandeling. De eigenaar is zeer flexibel maar vooral dienstverlenend en zorgzaam. Hij denkt mee in oplossingen en dat is erg fijn. Ook het barpersoneel was top. En de prijs was zeer redelijk. Geen kapot meubilair of slechte service. Wil je een leuk feestje dan is Oasis Party & Events waar voor je geld.
Geweldige locatie en een prachtige zaal. Met hele leuke en aardige eigenaren die je veel mogelijkheden geven en samen met je meedenken om een geweldig feest te organiseren. Ik heb op deze locatie een hele leuke verjaardag mogen vieren waar iedereen onder de indruk was.
Laatst een feest gegeven bij Oasis Party Centrum. Meer gasten dan verwacht, makkelijk opgevangen door Oasis. Vriendelijke service en meedenkend. Top locatie, meer dan genoeg parkeergelegenheid en top service! Ik kom zeker weer terug!
Wat een geweldige locatie geluid lichten bar alles is heel goed verzorgd Daarnaast ook de eigenaar denkt goed mee aan ideeën als je een bepaald thema in gedachten hebt
Prachtige zaal, goed gelegen met gratis parkeren en hele vriendelijke en flexibele verhuurders die meedenken met je event.
Aanrader om een keer naartoe te gaan
Hele Mooie en Ruime locatie !!
Leuke feest evenement!
Vertaald door Google We hadden de eerste verjaardag van onze zoon op oasisfeesten en -evenementen. Onze ervaring was erg leuk met Vijay, eigenaar van de plaats. Alle arrangementen van het feest werden door hem geregeld. Het eten, de decoratie en de service waren onberispelijk. Zelf zag hij tijdens het programma ook alles over het hoofd. Ik zou deze plek en hun service absoluut aanbevelen voor uw speciale gelegenheid. Origineel We had our son’s first birthday at oasis party and events. Our experience was really nice with Vijay, owner of the place. All the arrangements of the party were arranged by him. The food, decoration and services were upto the mark. He personally was overlooking everything during the program as well. I would totally recommend this place and their service for your special occasion.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid