facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Light and Sign Int.

Light and Sign Int.

Info

Sinds 2007 is LASI (Light And Sign Internationaal) gespecialiseerd in verlichte reclame zoals Neon, Led, Lichtkranten, maar ook in onverlichte reclame.

Adres: Rector van Nestestraat 188, 6024AM Budel-Dorplein
Telefoonnummer: 0031640609949
Stad: Budel-Dorplein
Route: Rector van Nestestraat 188
Postcode: 6024AM



op zoek naar gerelateerd: Licht en reclame, Lichtreclame letters, Ton van der Schoot, Licht reclamebord, Lichtreclame bak, Gevelreclame, Werken bij TVE Group, Lichtbak
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Atelier Angeline Maas Atelier Angeline Maas 1 km Schilderijen, workshops, schilderles, collages, creatieve concepten.
Recensies
De vaste plek voor onze hond. Geen hokken maar gewoon met andere honden samen in huis. We hebben de laatste jaren meerdere regionale pensions geprobeerd en we kunnen een groot verschil merken nadat we onze hond hebben opgehaald: ze ziet er goed uit en is opgewekt en vrolijk.
Fijn gevoel dat de honden niet in hokken zitten maar lekker in huis of buiten met elkaar kunnen spelen de hele dag. Onze hond heeft er altijd wel vriendjes om mee te spelen.
Ik loop nu voor de 2e keer stage bij dit bedrijf en ik vind het hier echt fantastisch! Tina kan perfect de honden lezen en alle honden zijn zo relaxed hier. De hele dag door kunnen ze spelen, racen en wandelen. Kortom een top bedrijf!
Honden worden goed verzorgd en een super bedrijf! Zeker een aanrader om je hond heen te brengen.
Fantastisch logeeradres voor mijn hond Kyra, fijn huiselijk waar de hond voorop staat. Ze wordt dagelijks uitgelaten tussen de middag door Tina en als ik op vakantie ga gaat ze hier logeren. Kyra staat iedere dag weer te kwispelen als ze mee mag wandelen en dat zegt genoeg zou ik zeggen.
Pas op !...deze mevrouw is naar mijn mening ondeskundig en niet geschikt voor het houden van een pension ! Je hondje komt wellicht niet meer thuis...
Drie dode honden als gevolg van de "deskundigheid" van deze mevrouw. Dat gebeurt er dus als je je hondje hier in goed vertrouwen naar pension brengt; hij wordt gewoon ingezet als lokaas bij trainingen van probleemhonden. Inleveren die vergunningen en de tent sluiten!
Ik ben super tevreden met het verblijf en verzorging van de honden. Zeker een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid