facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Liff's UP

Info

De leukste cocktailbar van Assen!

Adres: Brink 14, 9401 HS Assen, Nederland, 9401 HS Assen
Telefoonnummer: +31592302777
Stad: Assen
Route: Brink 14, 9401 HS Assen, Nederland
Postcode: 9401 HS



op zoek naar gerelateerd: Liff Assen, Restaurant Assen, Restaurant Assen met terras, Lunch Assen, Liff Assen menu, Cocktails Assen, Brasserie Assen, Vegetarisch restaurant Assen
Recensies
Druk restaurant waar corona regels van 1.5 meter afstand in de praktijk niet gehandhaafd worden.
We zijn altijd welkom voor een heerlijk kop koffie of een lunch na een wandeling door de stad. Vriendelijk bediening, lekkere koffie, soms met heerlijk gebak en genoeg keuze op de menu kaart voor de lunch.
Heerlijke lunch plank met een verscheidenheid aan goede op smaak gebalanceerde lunch gerechten. Heerlijk en rustig gegeten. Erg vriendelijk geholpen door de bediening, ook nadat er iets mis was gegaan in de bestelling. Aanrader voor iedereen die een dagje in Assen is.
Eten afgehaald met Kerst. Was heerlijk.
Etentje vanwege afstuderen onze dochter. Super lekkere gerechten, van voorgerecht en dessert de proeverij gekozen, om je vingers bij af te likken! Mals herten biefstuk! Kortom heerlijk allemaal en een geweldige bediening! Echt een aanrader!!
Lekker geluncht op het terras. Vriendelijk personeel, schone toiletten, mooi interieur. Was trouwens het eerste restaurant dat keurige speciale briefjes voor contactgegevens had. Is wel een complimentje waard!
Top sfeer, top eten. Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker weer.
Altijd gezellig, vriendelijke en behulpzame medewerkers en heerlijk eten!!
Gezellig restaurant om met iemand bij te praten onder het genot van een mooi bordje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid