facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lifetime Moments

Lifetime Moments

Info

Laat jullie Lifetime Moment vastleggen op video. Voor info mail je naar [email protected].



"Datgene wat is in-gewikkeld met liefde, aandacht en zorg ont-wikkelen. Dat is wat ik doe. In mijn coaching wordt datgene wat niet met het blote oog zichtbaar is, zichtbaar gemaakt. Jij leert in je lijf voelen waardoor jij stagneert in je leven en werk. En welk patroon, overtuiging, blokkade of trauma hieraan ten grondslag ligt. Het resultaat is dat het van binnenuit gaat stromen, waardoor een nieuwe vrijheid, helderheid en kracht in jou zich laat horen.Waar gaat het vaak over?Vraagstukken in je werk en relaties die te maken hebben met,- het kennen van je eigen grenzen- niks willen missen- loyaliteiten- nee-zeggen- jezelf wegcijferen- moeilijk kunnen ontspannen- het gevoel hebben niet goed genoeg te zijn- moeilijk kunnen voelen"
Adres: Katwijk aan Zee
Stad: Katwijk aan Zee


Recensies
Met woorden is bijna niet uit te drukken wat een traject bij Nathalie je kan brengen. Als je denkt dat je alles al hebt geprobeerd om dingen een plek te geven maar er blijft altijd iets knagen, dan kan ik je dit echt aanraden. Nathalie is een integer traject begeleider met veel creativiteit en inlevingsvermogen maar blijft bij zichzelf. Dit geeft een ultiem gevoel van veiligheid om de meest spannende dingen aan te gaan.
Na de sessies met Nathalie weet ik beter wat mij drijft, waarom ik een perfectionist ben en waarom ik elke keer een stapje verder wil gaan onverzadigbaar kan zijn. Want voordat ik aan de sessies begon voelde ik me niet tevreden met wat ik in mijn carrière had bereikt, terwijl ik wel de doelen had bereikt die ik mezelf 5 jaar eerder had gesteld. Waarom heb ik die doelen zo gesteld en hoe kan het dat ik er nu niet tevreden mee ben? We deden familieopstellingen om de antwoorden meer inzichtelijk te maken. Dat heeft mij geholpen. Familieopstellingen leken mij op het eerste gezicht te abstract en ik zou er ook niet zo snel aan mee doen, want ben erg analytisch en wil altijd eerst begrijpen wat het is en hoe het mij kan helpen. Toch volgde ik deze keer mijn gevoel om het toch te doen en ik had een klein zetje nodig van mijn vriendin. Wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet uit mijn comfort zone ben gestapt en wil daarom de sessies van Nathalie met alle lof ook aan anderen aanbevelen!
Nathalie begeleidt de opstellingen op een hele fijne manier, het voelt veilig en er komt van alles in beweging. Ook was er ruimte voor humor, wat ik persoonlijk heel fijn vond. Hoewel de onderwerpen ‘zwaar’ waren ging ik lichter en met een frisse energie en nieuwe inzichten naar huis.
Meerdere keren heb ik deelgenomen aan een familieopstelling bij Nathalie Smit. Als representant maar ook als vraaginbrenger. Ik voelde me vanaf moment één op mij gemak; door de ontspannen en fijne sfeer in de groep en open houding van Nathalie. Hierdoor voelde ik mij veilig om mijn verhaal te doen. Nathalie zorgt voor verbinding, nieuwe inzichten en gebruikt woorden die je raken. Ook helpt Nathalie je om dichter bij je gevoel te komen. Ik ga zeker nog eens terug.
Een mooi begeleide avond met veel nieuwe inzichten en krachtige verbondenheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid