facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lifestyle Coaching Zandvoort , Mind Your Step by MarieCke

Lifestyle Coaching Zandvoort , Mind Your Step by MarieCke

Info

Lifestyle Coaching waarbij de drie pijlers: Hef gedrag, Voeding en beweging Centraal staan. Op weg naar definitief bewuste en gelukkige keuzes maken.

Geschiedenis

Welkom, ik ben Mariecke Fransen Personal Lifestyle Coach.
Afgelopen jaren hebben persoonlijk centraal gestaan om met medische en fysieke beperkingen om te leren gaan. Mijn passie in het leven is om mensen op weg te helpen naar een bewuste, gezondere levensstijl.
Na mijn HBO opleiding Social Work heb ik in o.a in verschillende gezondheidsinstellingen Leefstijl trainingen gegeven. Ik ben BGN geregistreerd gewichtsconsulent en gepassioneerd sporter. Tevens ben ik gediplomeerd MBCT coach en bezig met de HBO opleiding Medische Basiskunde.
Maar het belangrijkste: Ik heb zelf jarenlang een ongezonde lifestyle gehad en de daarmee bijkomende gezondheidsproblemen. Verslaafd aan suiker/eten en een echte emotie eter. Meer dan 45 kilo te zwaar, vast zitten in een negatieve cirkel van proberen het goed te doen en veranderingen door te voeren en uiteindelijk weer terug te vallen in oud gedrag.

Mind Your Step! Personal Lifestyle Coaching is een dienst die ik als ervaringsdeskundige hebt ontwikkeld. Multidicsiplinaire visie met op de drie pijlers die nodig zijn om jouw Lifestyle definitief aan te passen: Het gedrag, voedingsgewoonte en beweging. Door middel van gedragscognitieve coachings- consulten, Mindfulness coaching, Voedings-adviezen en Personal Training coach ik je naar een bewust gezondere Lifestyle waar je de rest van jouw leven profijt van zult hebben!
Mind Your Step biedt dynamische persoonlijke begeleiding waarin ik als professional naast je sta. Vanuit mijn eigen ervaringen ben ik in staat om met respectvolle, invoelende en doelgerichte coaching te beiden. Op weg naar een definitief gezondere lifestyle
Werkwijze: Er zal een intake gesprek plaatsvinden waarin duidelijk gaat worden wat je nodig heeft om een gezondere levensstijl te hanteren. Ik maak gebruik van een Bio-impedantie analyse om uw lichaamssamenstelling te berekenen. Iedereen is verschillend, elk lijf is verschillend vandaar dat mijn coaching nauwkeurig op het individu wordt afgestemd. Afhankelijk van de wensen en doelen zetten we een plan uiteen. Indien nodig worden en weekmenu's samen gesteld, recepten uitgewisseld en sportmomenten ingepland.

Bewegen met de Bellycore workouts en de Powerflow!
De Powerflow is een workout die ik zelf heb ontwikkeld. Primair om de Core te versterken, focus op ademhaling en op houding. Elementen van Yoga en Pilates en een dosis Mariecke. Dit betekend dat er niet gesprongen word, geen (over)belasting voor spieren of gewrichten maar wel spier verstevigend en vet verbrandend werkt! Doordat je constant van beweging in beweging ´flowt´ is er ook een cardiovasculair element wat meespeelt en zal algemene conditie verbeteren
De Bellycore en Kick workout: Om overtollig lichaamsvet te verbranden, is de elastische bellicon minitrampoline een uitkomst. Door de wisseling van de zwaartekracht bij het op- en neer bewegen, spant elke spiercel in het lichaam zich bij het afremmen onwillekeurig aan, om zich weer te ontspannen op het hoogtepunt van de golfbeweging. Zo activeer je de stofwisseling van alle cellen, niet alleen in bepaalde spiergroepen, zoals dat bij andere sporten het geval is.
Je kunt op de sterk elastische bellicon minitrampoline amper iets verkeerd doen, ook niet als je ‘te zwaar’ bent. Hoe ongetraind je ook bent, op een bellicon minitrampoline train je automatisch je spierkracht en uithoudingsvermogen. De wisselende zwaartekracht brengt de stofwisseling automatisch op kruissnelheid (= snelheid van zenuwoverdracht). Het is zo makkelijk dat praktisch iedereen meteen succes kan boeken, welke lichaamsbouw of welk aanvangsniveau je ook hebt.
’s Morgens tien minuten op de bellicon brengt je stofwisseling zo goed op gang dat je de rest van de dag efficiënter calorieën verbrandt. Doordat je al je cellen stimuleert, zorg je namelijk voor een hoge zuurstofproductie. Daarbij verbrand je grote hoeveelheden calorieën, zonder het gevoel te hebben je bijzonder in te moeten spannen en zonder dat je je bewegingsapparaat of je hart- en vaatstelsel overbelast. Bovendien is het springen op een soepel verende trampoline vooral heel leuk, wat niet alleen tot plezier in bewegen leidt, maar ook tot goede, snelle resultaten!
Wist je dan maar liefst 1 op de drie Europeanen aan rugpijn lijdt. Dat is vooral te wijten aan een slechte houding, te weinig beweging, zwakke rug- en buikspieren, te sterk belaste tussenwervelschijven of stress. Jouw natuurlijke houding hoefft niet per definitie een gezonde houding te zijn! Maar hoe ga je nu leren om een gezonde houding aan te leren. Door het op-en-neer bewegen op de elastische trampoline is het een gezonde manier om in contact te komen met je lichaam en aan bovengenoemde problemen te werken. Op weg naar een gezonde en sterkte core en sterke rug. Door de elasticiteit van een bellicon is er geen ruimte voor je lichaam om ´aan te passen´ en zorg voor een goede en correcte training van de rugspieren.
Product informatie: De bellicon® is niet voor niets door de ‘Aktion Gesunder Rücken’ (AGR) uit Duitsland bekroond met het keurmerk dat zij toekennen aan producten die een gezonde rugbevorderen.
Bij fysieke klachten raadpleeg altijd je specialist voordat je gaat bewegen! Ieder lijf is anders en reageert anders. Bewegen is een must in een definitief gezonde Lifestyle, iedereen moet zijn eigen grenzen aangeven en bewaken!
De frequentie in coaching hangt af van de persoonlijke wensen!! In eerste instantie wil ik het makkelijker voor je maken zodat de overgang naar je nieuwe levensstijl als vanzelfsprekend aanvoelt. Als je de valkuilen naar oude gedragingen herkent kan je deze vermijden en uiteindelijk gelukkiger en gezonder leven.



Adres: kamelingh Onnesstraat 40, 2042 CC Zandvoort
Telefoonnummer: 0646201851
Stad: Zandvoort
Route: kamelingh Onnesstraat 40
Postcode: 2042 CC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:15
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:15
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jobcamp Jobcamp 767 meter "Voor een actievezoektocht naar werk." Loopbaanadvies | Coaching | Outplacement | 2e ...
Just Smile - Coaching en Training Just Smile - Coaching en Training 1 km Kindercoaching, training Ik Leer Leren en Mindset trainingen.
Iron Pupil Iron Pupil 2 km In een paar weken met Michael meer bereikt dan zelf in een jaar; alleen maar lof over...
Modulair HR - Business Partner MKB Modulair HR - Business Partner MKB 2 km Modulair HR | Business Partner MKB www.hrbusinesspartnermkb.nl MHR Recruitment | HR ...
Jnana Mudra Yoga Jnana Mudra Yoga 2 km Hatha yogalessen voor beginners, meditatie, yogafilosofie, workshops, reizen. Deze p...
Journey for life Journey for life 2 km Deze pagina is bedoeld om mensen bewust te maken van hun eigen innerlijke kracht. Thi...
Alles over voeding en gezondheid. Alles over voeding en gezondheid. 2 km Locaties: Zandvoort, Bentveld en Haarlem
Karma Food Karma Food 2 km Plantaardig eten is ontzettend lekker en gezond, maar je leven helemaal omgooien is ...
Youareone Youareone 2 km Laurens is zeer deskundig, door zijn begeleiding haal je het maximale uit jezelf met ...
Free your Passion Free your Passion 3 km Free your passion heeft als Missie: "Heel Nederland leeft zijn passie in 2030"
Another Way 2 Sea Another Way 2 Sea 113 km Another Way 2 Sea is een coaching praktijk waarbij de autonomie van de cliënt hoog in...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid