facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lifestyle Coach Lisa

Lifestyle Coach Lisa

Info

Lifestyle- en voedingscoach voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en actieve levensstijl.

Geschiedenis

Uw persoonlijk coach op gebied van afslanken, sportvoeding, energie en vitaliteit, ontbijt, aankomen, gewichtsbeheersing en huidverzorging.

Er is ook een mogelijkheid een eigen business op te bouwen. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen.



"Gratis e-book om dichter bij jezelf te komen met 33 Vitalizers. Voor meer Energie, Vitaliteit en Inzicht in je leven. Praktische oefeningen die je gemakkelijk toe kunt passen, waardoor je weer lekker in je vel komt te zitten.Conflicten, ergernissen, gedoe in je gezin, familie of op het werk? Jij kunt er iets aan veranderen. Kies voor makkelijk en ontdek hoe je angst, verdriet en frustratie los kunt laten en verwerken. Het maak je leven een stuk aangenamer en je houdt meer tijd over voor leuke activiteiten en hobby's.Ontdek je Innerlijk Rust, Kracht en Wijsheid. Beslis nu voor jezelf en neem je Gezondheid en Geluk in eigen hand.Download het e-book of maak een afspraak voor een Gratis Inspiratiegesprek: Website Patricia Leenaarts. nl"
Adres: Molenweer 10, Wateringen
Telefoonnummer: 0623316234
Stad: Wateringen
Route: Molenweer 10


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jaap24FIT Jaap24FIT 0 meter Mijn naam is Jaap Groen. Afgestudeerd aan de sportacademie. Mijn passie voor voeding ...
Voedingskundige en diëtist Jenny Hofstede Voedingskundige en diëtist Jenny Hofstede 558 meter Jenny Hofstede Voedingskundige en diëtist, specialist op gebied van voeding en diëten...
Oerzelfliefde Oerzelfliefde 680 meter Maak de reis naar het voelen van puur authentieke natuurlijke liefde voor jezelf.
BaasZijn.nl BaasZijn.nl 1 km BaasZijn.nl is een trainingsinstituut voor baas en hond. Je vindt hier alle informati...
Lifestyle Coach DK24 Lifestyle Coach DK24 1 km Uw persoonlijke coach op gebied van afslanken, sport, sportvoeding, energie en vitali...
Voedingsschema Voedingsschema 103 km Cholesterol en bloeddrukverlagende voedingsschema's. Deze voedingsschema's zijn evene...
Recensies
Patricia is een lieve vrouw met het hart op de goede plek. Haar drive om mensen te helpen is prachtig om te zien. Als je bij Patricia bent kom je elke keer dichter tot jezelf wat rust geeft. Ook sta je vol nieuwe wijsheid buiten om het leven toe te lachen. Ik wens Patricia niets dan een mooi liefdevol gelukkig en succesvol leven toe. Ze verdient het voor de kracht die ze een ander geeft!
Een tijdje geleden heb ik een workshop gevolgd bij Patricia over energie en prikkels. Ik heb dit als heel leerzaam ervaren en altijd magisch om te ervaren hoe je door middel van Patricia haar talenten in je kracht komt te staan! Voor iedereen die op zoek is naar meer levenskwaliteit, is dit echt een aanrader!
In de samenwerking met Patricia heb ik haar ervaren als professioneel, empathisch, doelmatig, creatief en laat ze je op een adequate wijze buiten jouw comfortzone treden waardoor je meer kunt bereiken. Met plezier werk ik samen met haar!
Ik ben heel goed geholpen door Patricia. Na het overlijden van mijn vader had ik paniekaanvallen en hyperventilatie. Ik ben zo goed geholpen dat ik ervan af ben. Ik ben weer in me zelf gaan geloven door Patricia. Dankjewel voor alle steun Patricia.
Patricia Leenaarts werkt professioneel en voelt intuïtief en zuiver aan wat haar cliënt nodig heeft. Een coach waarbij je je snel op je gemak voelt door haar humor en haar frisse kijk op het leven.
Ik heb Patricia leren kennen als een geweldige vrouw met een groot hart voor mensen, die ze haar hele kunnen geeft om je te kunnen helpen. Je voelt je zo veel beter na een sessie met haar, dat je de hele wereld wel zou kunnen omhelzen. Bedankt Patricia! Ga zo door!!
Heel veel dank voor je geweldige prestatie. Mijn advies naar anderen is om jou ook te benaderen voor advies / behandeling.
Patricia is een kundige coach. Die met haar werkwijze en vraagstelling doordringt tot je kern.
Patricia heeft een groot hart voor kinderen en heeft een prachtig voorleesboekje geschreven. Het is duidelijk dat zij het belangrijk vind dat iedereen zijn eigen talenten ontdekt, en hoe mooi is het als we onze kinderen al op jonge leeftijd kunnen helpen daarmee! Patricia has great love for children and she wrote a wonderful children's book. It is obvious she finds it important that everybody discovers his or her own talent in life. How valuable will it be when we are able to help our children in the proces, even at a young age!
De juiste begeleiding, vakvrouw Met deze nieuwe inzichten en kennis kan ik groeien! Door geduld en tijd ben ik stappen vooruit gekomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid