facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lifestyle Chiropractic Noordwijk

Lifestyle Chiropractic Noordwijk

Info

Lifestyle Chiropractic is een moderne en gezinsvriendelijke praktijk in Noordwijk.

Geschiedenis

Chiropractie, de geneeswijze die is ontstaan op het eind van de negentiende eeuw (1895), richt zich op de functie van het zenuwstelsel. De hersenen communiceren met uw lichaam via het ruggenmerg dat omhuld is door de wervelkolom.
Tal van zenuwen vertakken aan beide zijden van de wervelkolom en sturen signalen uit naar uw spieren, organen, armen en benen. Duizenden signalen reizen continu op en neer door het ruggenmerg, van en naar de hersenen, om ons lichaam aan te sturen. Daarom is het belangrijk dat er geen subluxaties (blokkades) in uw wervelkolom zitten. Een vrije, soepele doorgang van zenuwimpulsen is essentieel om uw lichaam normaal te laten functioneren. Veel lichamelijke klachten zijn veroorzaakt door subluxaties. Subluxaties kunnen zich uiten door:

• Tintelingen in armen en benen
• Evenwichtsstoornissen
• Allergieën, astma
• Hernia’s en andere rugklachten
• Nekklachten
• Hoofdpijn, migraine
• Bekkeninstabiliteit
• Vermoeidheid en slaapproblemen

En vele andere klachten

Ook kinderen en baby’s kunnen subluxaties hebben. Denk hierbij aan klachten zoals:

• Bedplassen
• Huilbaby’s
• Hoofdpijn
• Vaak oorinfecties, ontstekingen
• Hyperactiviteit en leerproblemen
• ADHD en ADD

Chiropractie is een veilige en natuurlijke geneeswijze om u van uw subluxaties af te helpen.

Chiropractie en goede voeding en beweging is goed voor iedereen. Het maakt niet uit welke leeftijd u heeft of in welke staat uw gezondheid is. Het team van Lifestyle Chiropractic helpt u graag om van uw gezondheidsproblemen af te komen en we geven u de support om een omslag te maken in uw leven en uw gezondheid!
Kijk op onze website www.lifestylechiropractic.nl voor meer informatie!



"Welkom bij Lifestyle Chiropractie, de nummer 1 chiropractor van Noordwijk.Wij zijn gecertificeerd om als enige in Nederland te behandelen met de zone techniek. Dat geeft hele mooie resultaten. Cliënten voelen zich weer goed en zijn van hun klachten af.Bij Lifestyle Chiropractic geloven we in chiropractie met een persoonlijke benadering. Het is altijd maatwerk, met oog voor jou."
Adres: Prins Bernhardstraat 54, 2202 LJ Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071 36 478 30
Stad: Noordwijk
Route: Prins Bernhardstraat 54
Postcode: 2202 LJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 19:00
Dinsdag: 07:30 - 12:00
Woensdag: 13:00 - 19:00
Donderdag: 07:30 - 12:00
Vrijdag: 14:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Chiropractor bollenstreek, Chiropractor Noordwijkerhout, Drukpunten chiropractor, Zone Technique Chiropractic
Recensies
Ook aan te raden voor maag/darm klachten! Ik heb regelmatig last van buikpijn en misselijkheid, maar de afgelopen maanden is het erg toegenomen. De dokters weten niet goed wat ze ermee moeten, maar deze techniek focust zich ook op de spijsvertering. Hier word ik vriendelijk geholpen en voel ik mij erg begrepen. Na een aantal behandelingen heb ik wat meer energie en lukt het weer om meer binnen te krijgen. Door zowel Ken als Brandon behandeld en beide werken fijn en snel. Ook had ik benauwdheidsklachten door de knopen in mijn schouders en nek. Deze zijn zo goed als weg, dus dat was mooi meegenomen
Ik kwam de praktijk binnen met een waslijst aan klachten. Schildklier die niks meer deed, pms klachten en ga zo maar door. Nu voel ik mij stabieler dan ooit en ben ik zo dankbaar dat ik hier terecht ben gekomen! Het personeel is ontzettend kundig en lief. Een aanrader voor iedereen!
Aanrader! Ik ben nu 3 keer geweest en mijn schouders en nek zijn nu al vele malen soepeler als ervoor. Mijn klachten waren niet alleen stijve schouders en nek, maar ook als gevolg daarvan veel hoofdpijn en slecht slapen en daardoor weer moe. Na deze 3 keer heb ik geen hoofdpijn mee en slaap weer goed. Ook belangrijk: Je wordt heel vriendelijk en persoonlijk geholpen.
Sinds mijn puberteit heb ik te maken met periodes van hevige rugklachten. De laatste jaren is het verergerd, zonder steun niet meer kunnen bukken, geen zware objecten tillen ook mijn kinderen optillen kon niet altijd lang zitten of staan, door been zakken en soms scheef staan van ellende. MRIOnderzoeken gehad, medicatie, specialisten bezocht neuroloog, reumatoloog, rugpoli, mensendieck, fysiotherapie Om maar van de pijn af te komen. Via een advertentie op Facebook kwam ik Lifestyle Chiropractic tegen, waarbij Brandon in een filmpje e.e.a. Uitlegt over de zone techniek. Ik kende het niet, maar het klonk wel aannemelijk en logisch. Ik kon direct terecht. Na een kennismaking mocht ik op de behandelbank gaan liggen. Geen idee wat Brandon precies heeft gedaan, maar na de allereerste behandeling kon ik vrij soepel en zonder steun voorover bukken!! Iets wat ik al jaren niet meer kon. Ik schrok er van en was tegelijkertijd zo blij verrast dat een relatief kleine handeling zo’n groot effect heeft. Niet alleen op dat moment, maar ook thuis… Verder vind ik het zelf ook heel prettig dat er veel aandacht wordt besteed aan uitleg over zowel behandeling als het financiële plaatje. Er wordt niets opgedrongen. Alles is vrijblijvend. Blij mee!!
Ik heb al jaren last van mijn rug, de laatste tijd was het wel heel erg. Bij Lifestyle Ken langs geweest en na 6 behandelingen in 4 weken gaat het steeds beter. Ik kan iedereen aanraden bij rugklachten om een keer bij Lifestyle langs te gaan. Daarnaast hangt er een goede sfeer en kom ik daar graag binnen.
Eindelijk verbetering van mijn klachten waardoor ik al een paar jaar niet meer de afstanden kon wandelen die ik zo graag wil wandelen. Het is nu beter en ik heb er alle vertrouwen in dat het straks zelfs helemaal goed wordt. De behandelingen gaan snel en efficiënt en toch is er altijd ruimte voor een vraag of extra aandacht als dat nodig is. Altijd fijne en vriendelijke ontvangst waardoor ik me welkom voel.
Geldwolven, extreem duur en 'lifestyle', dus volgens hen ook voor je beter te voelen, bij stress e.d. Bij nek- en rugklachten zou het kunnen werken, maar verder is het soms 5 minuten behandelen en ben je weer 70-75 euro armer. 750 euro voor 2 maanden en ik voel misschien 1% beter. Zucht..
Had stijve nek en veel stijve gewrichten. Ben positief verrast en heb baat bij de behandelingen merk ik. Kom zeker terug als ik weer last krijg!
Al meer dan 35 jaar loop ik met whiplash gerelateerde klachten. Veel pijn rond het nekgebied, weinig energie, slechte spijsvertering etc. Sinds ik bij Ken Koehler loop inmiddels 8 behandelingen gehad voel ik mij langzaamaan iets beter. Ik kan wat meer ondernemen op een dag zonder helemaal uitgeput te zijn en heb ook minder pijn en stijfheid. Ook de misselijkheid die ik de laatste tijd regelmatig had bij het opstaan is nu weg. Dus er gebeurt wel degelijk iets met mijn lijf na de behandelingen. Ken is daarbij ook nog een hele sympathieke rustige therapeut die goed naar je luistert en je altijd op je gemak stelt. De praktijk is sowieso een fijne omgeving met twee spontane assistentes, Kelly en Maaike. Kortom, een hele fijne praktijk om naar toe te gaan voor de meest uiteenlopende klachten. Ik hoop dan ook dat Ken mij nog verder kan helpen met herstellen. Want elke 10% verbetering voelt als een overwinning!!!
Ik kwam hier in eerste instantie omdat ik erge last had van mijn heup en onderrug tijdens mijn intake bespraken wij ook dat ik vaak hoofdpijn had en erge last van hormonale klachten. Na een paar behandelingen merkte ik al aanzienlijk verschil. De zone techniek lijkt wel een soort magie met hoe goed het eruit kan halen wat er op dat moment gaande is. Ik ben nu al 2 jaar onder preventieve zorg en heb het idee dat mijn lichaam echt optimaal functioneerd. Ook mijn hormonale problemen waar ik al jaren lang last van had zijn verdwenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid