facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lifestyle Centre Raalte

Lifestyle Centre Raalte

Info

REVIEWS & TESTIMONIALS zijn alleen zichtbaar op de desktop versie van Facebook.

Geschiedenis

Lifestyle Centre is een fitnesscentrum waar iedereen in een ontspannen en veilige omgeving onder professionele begeleiding kan werken aan het ontwikkelen van het lichaam en de geest.

Ga je de stap zetten om te starten met fitness? Verzeker jezelf dan van aantoonbaar de beste kwaliteit van Nederland! Lifestyle Centre is als enige sportschool in de regio Raalte VES gecertificeerd.

Uniek in de regio: aantoonbare kwaliteit
Veel sportscholen pretenderen kwaliteit en aandacht, maar maken dit niet waar. Lifestyle Centre toont dit wél aan door het certificaat van de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES). Zeg maar de Champions League onder de fitness centra.

Uniek in de regio Raalte:
✓ Rijkserkend Keurmerk Fitness Totaal. Een voorwaarde om lid te kunnen zijn van de VES.
✓ Leden profiteren aantoonbaar van o.a. de beste kwaliteit, excellente service en aandacht, resultaat gerichte begeleiding en hygiëne.

Ervaar nú zelf: gratis proefweek fitness!
De keuze voor een sportschool in Raalte word je niet makkelijk gemaakt. Daarom geloven wij, dat je eerst eens gratis de VES kwaliteit zou moeten beleven. Vraag daarom nú aan: gratis proefweek fitness!



"Lifestyle Centre is een veilige en ontspannen omgeving waar je onder professionele begeleiding mag werken aan jouw lichamelijke en mentale fitheid.Alle ondersteuning op het gebied van bewegen, voeding en leefstijl om op je eigen snelheid jouw optimale leefstijl te creëren en/ of te onderhouden.Heb je behoefte aan een vrijblijvend beweeg advies of wil het gewoon een keer ervaren? Vraag dan een gratis proefles aan.Wij zien je graag op de Club om samen#stayfit #fitforlife #lifestyle"
Adres: Tjalkstraat 2, 8102 HG Raalte
Telefoonnummer: 0572-354364
ln.ertnecelytsefil@ofni
Stad: Raalte
Route: Tjalkstraat 2
Postcode: 8102 HG


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00
Zondag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: lifestyle raalte openingstijden, lifestyle raalte opzeggen, vital centre raalte prijzen, sportscholen raalte, sportschool raalte, lifestyle groepslessen, sportschool raalte tarieven, basic fit raalte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
fit20 Raalte fit20 Raalte 815 meter Het bevalt mij goed dat ik elke week kort en intensief aan het sporten ben. Evelien g...
Curves Raalte Curves Raalte 883 meter Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal voor vrouwen. Het concept co...
Loods2 Loods2 959 meter Voor het eerst sinds de oprichting van Loods2 heb je nu zelf de mogelijkheid om te tr...
Tabonon Kickboksen & MMA Tabonon Kickboksen & MMA 1 km Prima goed getraind
Vital Centre Vital Centre 2 km Nette club. Fitness gedeelte heeft bijna alle soorten fitness apparaten. Zwembad wor...
Recensies
Er is personeel aanwezig, die het beste uit jou wilt halen. Ook is er een prettige sfeer in de sportschool met genoeg ruimte om fanatiek bezig te zijn!
Sinds 2009 sport ik met veel plezier bij Lifestyle Centre Raalte en ook fijn de openingstijden om 7:00,na het sporten/of na het werk effe bakkie doen. Het personeel is top.
Een fijne sportschool met een gezellige gemoedelijke sfeer en altijd vriendelijk en behulpzame coaches
Super blij dat ik deze sportschool heb gevonden. Begonnen met alleen de groepslessen, maar intussen ook al een training laten maken voor op de fitnessvloer terwijl ik dat nooit leuk vond. Al het personeel is super vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Het voel bijna als een tweede huis
Ze staan altijd voor je klaar,en je loopt er ongedwongen naar binnen. Vriendelijk personeel,
Heel apart dat er geen prijzen op de website staan, dat is toch echt niet meer van deze tijd. Om achter de tarieven te komen moet ik verplicht mijn gegevens achterlaten om gebeld te worden door jullie. Gemiste kans.
Leuke gezellige sfeer en behulpzame en vriendelijke coaches
super fijne en een laagdrempelige sportschool er is genoeg hulp aanwezig ga zo door
Altijd een gemoedelijke en prettige sfeer.
Mooie schone sportschool met fijn personeel die je oprecht helpen helpen je doel te behalen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid