facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lievers de Kler hoveniers

Info

Bent u op zoek naar een professionele hovenier? Wij zijn uw partner in de planvorming, de realisatie en het onderhoud van uw tuin of buitenruimte.

Geschiedenis

Even voorstellen: Stef Lievers en Patrick de Kler.
Wij hebben elkaar ontmoet tijdens onze opleidingen. En inmiddels weten we goed wat we aan elkaar hebben. Twee enthousiaste ondernemers in het groenvak die nu een creatief hoveniersbedrijf zijn opgestart.
Met onze achtergrond weten wij zeker dat we een tuin op hoog niveau kunnen realiseren. Voor elke klant bedenken we de meest geschikte oplossing. We denken graag mee, dagen u uit waar nodig en komen altijd tot de tuin waar u als klant tevreden mee bent.
Ons werkgebied bestaat uit Heemskerk en omstreken. Wij werken regelmatig in Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout, Santpoort, Velserbroek, Beverwijk, Wijk aan Zee, Castricum, Beverwijk, Haarlem, Wormerveer, Uitgeest en Zaandam.

Adres: Debora Bakelaan 65, 1962 XN Heemskerk
Telefoonnummer: 0634555623
Stad: Heemskerk
Route: Debora Bakelaan 65
Postcode: 1962 XN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Socius Maatschappelijk Dienstverleners Socius Maatschappelijk Dienstverleners 942 meter Socius ondersteunt, begeleidt en adviseert mensen die dat nodig hebben.
WK Voetbal WK Voetbal 977 meter WK Schemakaartjes met indruk van jouw bedrijfsnaam & logo: www.wk-reclame.nl
Gemeente Heemskerk Gemeente Heemskerk 1 km Dit is de officiële Facebookpagina van de gemeente Heemskerk.
Massagetherapie BETER Massagetherapie BETER 2 km Massage beter in Heemskerk heeft me echt goed geholpen! Heb al jaren last van hoofdpi...
Recensies
Een busje van Lievers en de Kler probeerde mij van de weg af te rijden op de A22. Wilde geen voorrang verlenen en dreigde zijn bus tegen mij aan te rijden. Werd ook niet serieus genomen toen ik contact opnam met dit bedrijf. Ik raad dit bedrijf niet aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid