facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lievelingetjes Kinderwarenhuis

Info

Lievelingetjes is een (online)kinderwarenhuis met mooi speelgoed, kinderboeken en kinderkameraccessoires. De stenen winkel heeft een tearoom en een leuke speelhoek waar de kindjes fijn kunnen spelen. Regelmatig zijn er leuke workshops.

Geschiedenis

SPEELGOEDWINKEL, TEAROOM EN GROTE SPEELPLEK. Lievelingetjes kinderwarenhuis heeft producten om mee te spelen en om in te richten. Mooie merken, handgemaakte items door onze CreaLievelingetjes, vintage producten die oud maar nog steeds geliefd zijn en een selectie eco-friendly producten. Het is deze unieke mix die Lievelingetjes zo bijzonder maakt.

Adres: Koninginneweg 4, 2161ZP Lisse
Telefoonnummer: 0252745564
Stad: Lisse
Route: Koninginneweg 4
Postcode: 2161ZP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kinderspeelgoedwinkel, Lievelingetjes Lisse partijtje, Speelgoedwinkel Sassenheim, Frans speelgoedmerk, Kadohoek Lisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kadohoek Lisse De Kadohoek Lisse 74 meter Een geweldige winkel voor kados. Leuke dingen voor jong en oud. Je kunt ook de websit...
Nom Nom Kids Nederland Nom Nom Kids Nederland 3 km De handige herbruikbare knijpzakjes van Nom Nom Kids nu ook in Nederland. Snel en mak...
Recensies
Leuke winkel met mooi speelgoed. Erg gezellig en gemoedelijk horeca gedeelte met een beperkte maar prima kaart voor volwassenenen kinderen. Ideale plek voor met de kids. Leuk en servicegericht personeel!
Betaalbaar leuk speelgoed te koop.Drink er gerust met iemand koffie of thee terwijl uw kindje veilig speelt Of vier het parijtje van uw kindje .Er is een knutseltafel!Echt fijn voor iemand met jonge kindjes..
Uitgebreid assortiment kinderspeelgoed, leuke speelhoek. Kan wel heel druk zijn, afrekenen neemt veel tijd in beslag, en is met kinderwagen niet altijd makkelijk toegankelijk.
Leuk ingerichte winkel met leuke spulletjes. Ze hebben een gezellige kinderhoek en je kan lekker genieten van wat drinken en wat lekkers terwijl de kinderen kunnen spelen. De enige winkel in Lisse die Coronavrij is want, het personeel houd zich niet aan de vereiste maatregelen en die anderhalve meter daar doen ze helemaal niet aan... Best zonde zeker omdat er veel ouders etc. komen met kinderen.
Super leuke winkel! Ontzettend mooi speelgoed te koop en terwijl je zelf lekker aan het winkelen bent kunnen de kids spelen in een leuke speelhoek. En om het helemaal gezellig af te sluiten kun je er ook nog wat lekkers drinken en een taartje eten!
Zo’n leuke kinderspeelgoedwinkel en tearoom met een speelplek voor de kleintjes!! Het is jammer dat mijn kinderen inmiddels te oud zijn om er te spelen, maar haal er regelmatig nog cadeautjes. Net even anders dan het “normale” speelgoed!
Leuke winkel met mooi speelgoed. De speelhoek is handig, maar het kan er vrij druk zijn. Speelhoek is leuk, maar niet heel groot. Kindjes zitten elkaar soms dan letterlijk en figuurlijk in de weg.
Super leuke speelgoedwinkel met webshop. zeker nu die andere grote zaak weg is uit Lisse. Helaas is het koffie tijdelijk gesloten. Maar anders kan je hier heerlijk koffie drinken met je kinderen en kletsen met vriendinnen. Mijn dochter vindt de knutselworkshops ook erg leuk!
Super leuke winkel voor kindercadeautjes. Top kwaliteit en veel variatie in producten. Het wordt bij de kassa leuk ingepakt. Gezellige plek om een hapje en een drankje te doen en het personeel is vriendelijk. De variatie van stoelen en tafels geeft een ongedwongen en gezellige sfeer.
Leuke webshop. Winkel in het echt nog veel leuker Want als de corona over is kan je daar heerlijke thee en koffie halen Zelfs een feestje voor je kleine meid of jongen is een optie. Vraag er in de winkel naar de voorwaarde. Hou de website/ facebook in de gaten voor de exacte openingstijden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid