facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lieve Kraamzorg

Lieve Kraamzorg

Info

Met een Lieve benadering & deskundig advies zorgen wij voor een ontspannen & zorgeloze kraamperiode waar je met veel plezier aan terug denkt.



"Lieve Kraamzorg zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van je zwangerschap en je kraamperiode."

"Lieve Kraamzorg zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van je zwangerschap en je kraamperiode."
Adres: Rijnweg 9, 2286KC Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 0707830056
Stad: Rijswijk
Route: Rijnweg 9
Postcode: 2286KC



op zoek naar gerelateerd: Lieve Kraamzorg review, BabyCare Kraamzorg, Kraamzorg Den Haag zzp, Naviva Kraamzorg Den Haag, Kraamzorg Beschuit met muisjes, Kraamzorg Den Haag recensies, Kraamzorg Naaldwijk, Kraamzorg Naviva
Recensies
Vandaag de laatste dag van de kraamhulp... met veel verdriet hebben we afscheid moeten nemen van onze fantastische kraamhulp Ginny. Wij hebben echt een fantastische ervaring gehad! De eerste dag voor de opstart kwam Tamara, een heel fijn mens. Daarna is Ginny bij ons geweest ook daarbij hadden we een enorme klik. Ze heeft ons zo veel vertrouwen gegeven, zo veel geleerd. Met zoveel vertrouwen, liefde en geduld. We gaan haar echt enorm missen en onze zoon Mats ook, dat weet ik zeker.
In één woord geweldig. Wij hebben zo ontzettend veel geleerd van onze kraamhulp Tineke over de verzorging van ons kindje en het geven van borstvoeding. Het liep hier op rolletjes door haar dosis ervaring en het plezier wat ze heeft in haar werk. Daarbij hielp ze ons ook met de dagelijkse klusjes in huis. Heel fijn, omdat ik zelf nog niet zoveel kon en mocht doen. Ze is net de deur uit, maar we missen haar nu al. Tineke, je bent een topper!
Beter konden we geen kraamverzorgster treffen. Dankjewel lieve Nancy voor alles wat je voor ons hebt gedaan en de zorgen die je met ons hebt gedeeld! Ik ben helemaal verwend en we zijn erg dankbaar voor de behulpzaamheid. We missen de luxe stiekem en onze oudste dochter mist ook nog eens een leuk speelmaatje. We zijn in ieder geval erg blij met onze keuze voor de kraamzorg!
Wij zijn heel erg blij geweest met Lieve Kraamzorg, wij hadden Marianne en zijn ontzettend blij met haar geweest. Ze heeft ons in onze kraamweek goed ondersteund en vooral zeker goede adviezen meegegeven! We hadden ons geen betere kunnen wensen Dankjewel Lieve kraamzorg en vooral Marianne
Onze kraamzorg is net afgerond. Martina was onze kraamverzorgster. Ze was de ideale match voor ons. Martina heeft veel ervaring. Ze werkt super afgestemd op wat nodig is. Onze dochter viel af en dankzij Martine's voedingsadvies kwam ze meteen weer aan. Ze legde alles rustig uit en heeft ook nog heerlijk voor ons gekookt en geholpen met het schoonmaken van de badkamer en de was. Echt top! Martina we gaan je missen! Heel veel dank voor jouw goede zorg! Hopelijk weer eens tot ziens. Johan en Esther
Omyra heeft ons geholpen. We hebben heel veel aan haar gehad. Omyra heeft ons heel veel tips gegeven waar we mee verder kunnen. En daarnaast was het ook heel gezellig! Bedankt topper!
Heel blij met de goede zorg van Lieve Kraamzorg. Wij hadden Ginny als kraamverzorgster en wat waren we blij met haar! Ze heeft enorm geholpen met de borstvoeding, de andere kinderen verzorgd en ze ging enorm goed om met onze angstige hond. Alles gebeurde in goed overleg en ze is enorm professioneel. Dankjewel voor de heerlijke kraamweek! Onze dochter is inmiddels alweer 1 maand, maar wat hebben wij Ginny gemist na die eerste week!
Zo onwijs blij met de hulp van kraamverzorgster Indra. Wat een lieve, geduldige vrouw met passie voor haar vak. Veel van haar geleerd en ze wist precies hoe ze ons kon gerustellen als we wat onzeker waren. Ik hoop haar in de toekomst weer te mogen ontvangen bij een volgend kindje. Onwijs bedankt Indra!
Super kraamzorg, heel zorgzaam en vol met goede tips. Heb een top week gehad met Ginny en Elvira. Ze werken vol met passie en geven jou echt het zelfvertrouwen het na de kraamweek zelf te kunnen.
Onze kraamzorg hadden wij niet beter kunnen wensen! Ginny voelde ons perfect aan en heeft ons een super goede start gegeven. Aan alles werd gedacht. Er waren wat opstart problemen met de borstvoeding, waarbij Ginny ons fantastisch heeft geholpen. De lactatiekundige is snel ingeschakeld zodat er vanuit verschillende oogpunten mee gekeken kon worden zodat onze kleine snel weer genoeg borstvoeding kon krijgen. Ginny is hartverwarmend, duidelijk in de communicatie en super professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid