facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Liesvelds Bindsters

Liesvelds Bindsters
"Van een “gewoon bloemetje” tot het meest uitgebreide, creatieve bloemwerk voor iedere gelegenheid. Wij binden alle soorten bloemwerk uiteraard zelf en naar uw wensen en ideeën. En we bieden planten, potten, vazen en accessoires aan, voor uzelf óf om cadeau te doen.Ons team van bindsters is jong, creatief, enthousiast en goed opgeleid in alle voorkomende werkzaamheden. Hierdoor kunnen we voor iedereen in de diverse categorieën het juiste persoonlijke maatwerk leveren. Persoonlijke aandacht voor u staat bij Liesveld Bindsters hoog in het vaandel, daarom binden wij alle soorten bloemwerk uiteraard zelf en naar uw wensen en ideeën."
Adres: Margrietstraat 21, 2964 CE Groot-Ammers
Telefoonnummer: 0184-661620
Stad: Groot-Ammers
Route: Margrietstraat 21
Postcode: 2964 CE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00

Recensies
Fijne bloemenzaak, met geweldige lieve en kundige dames die precies weten wat je bedoelt als je iets speciaals wilt hebben!
Tanja heeft onze bloemen op onze trouwlocatie gedaan. We en onze gasten waren echt onder de indruk, het was zo waanzinnig prachtig! Ze heeft echt een sprookje gemaakt met de bloemenversiering! Ontzettend goed naar onze wensen geluisterd, prachtig kleurgebruik, super fijne communicatie. Echt dankbaar voor Tanja haar prachtige kunstwerken! De bloemen staan nu al 1.5 week en zijn nog steeds prachtig. Mooie verse bloemen dus. Ook een super mooi bruidsboeketje gemaakt. De winkel is trouwens ook echt mooi, prachtig assortiment. Liesveld Bindsters is echt een grote aanrader! En voor speciale gelegenheden voor ons het stukje reizen, want we wonen niet echt in de buurt, meer dan waard!!!!
Asociaal hoe duur. Bijna €30 betaald voor 9 rozen en 3 takjes groen. Ik snap dat de prijzen, ook voor bloemen, omhoog zijn gegaan, maar dit gaat nergens over.
Veldboeket laten samenstellen, prachtig geworden! Fijne service van dames.
super goede service en prachtige boeketen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid