facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Liese Van Dam

"Psychologie & Coachingspraktijk Van Dam in Utrecht:Life coaching en verschillende therapieën, waaronder:Cognitieve GedragstherapieSchematherapieEMDRExposuretherapieERT: Emotie Regulatie TrainingCBT-E Fairburn protocol voor eetproblemenCOMET voor een negatief zelfbeeldRET: Rationeel Emotieve Therapie"
Adres: Amsterdamsestraatweg 128-134 , Utrecht 3513 AL, NL
Telefoonnummer: 030 288 7579
Stad: Utrecht
Route: Amsterdamsestraatweg 128-134
Postcode: 3513 AL


Recensies
Marieke is een hele fijne psycholoog. Ik voelde me op me gemak en er hing altijd een fijne en open sfeer. Ze heeft goed gegraven naar de wortel van mijn problemen en zo heeft ze me kunnen begeleiden. Ik heb een ontzettend fijne ervaring gehad!
Na enkele maanden elders in behandeling te zijn geweest en weinig resultaat te hebben geboekt ben ik naar Marieke gegaan en merkte ik meteen al dat dit veel geschikter voor mij is. Er is een prettige sfeer waarin het makkelijk is lastige gesprekken te voeren en er ook ruimte is om tussendoor wat te lachen.
Marieke is een hele fijne, flexibele en meedenkende psycholoog. Ik kon super snel terecht voor een intakegesprek, en sindsdien heel fijn met Marieke aan de slag gegaan! De praktijk is een hele fijne rustige plek waar ruimte en warmte is om alles te delen. Een plek waar je je hart kan luchten en je angsten/paniek/worstelingen aan kan pakken met begeleiding van Marieke, echt een aanrader voor een fijne psycholoog!
Als je nog twijfelt of therapie wel iets voor jou is, is Marieke dé persoon om je hierin te begeleiden. Ze ziet en benadert je niet als patiënt, maar gewoon als medemens. Haar eerlijke, warme, onbevooroordeelde en tegelijk confronterende houding biedt de ruimte om te onderzoeken, te oefenen, en te groeien. Marieke maakt het proces van verandering zo veel aangenamer!
Marieke is warm en oprecht betrokken. Ze straalt stevigheid, veiligheid en rust uit; de perfecte basis om een veranderproces aan te gaan. Met de nodige humor laat ze zien dat werken aan jezelf niet alleen uitdagend is, maar ook leuk kan zijn! Ik raad haar zeker aan.
Ik kijk terug op fijne sessies met goede pragmatische tips en gesprekken waarbij ik me veilig en prettig heb gevoeld. Het was erg fijn dat Marieke ook aandacht schenkt voor de redenen waarom het juist goed met je gaat.
Ik heb 24 sessies gehad bij mijn vorige behandelaar, tot voor kort zonder enig resultaat sterke nog ik voelde me niet gehoord en of begrepen deze heb ik gestopt. Ik moest uiteraard verder zoeken want mij problemen waren er nog steeds!! Ik voelde me al gerust gesteld toen ik naar praktijk van Dam had gebeld,Marieke maakte een afspraak met mij voor een intake bij onze kennismaking voelde het zo vertrouwd en voelde me ook gehoord.nu enkele sessie verder heb ik zoveel aan gesprekken met haar. Dat ik alleen maar zeggen kan dat ik het jammer vind dat ik niet eerder op deze praktijk terrecht ben gekomen Marieke is een top mens ze weet je een veilig gevoel te geven.ze is echt een vakdeskundige op dit gebied.en zeer betrouwbaar. Twijfel niet als je hulp zoekt want bij Praktijk van Dam, ben je echt in goede handen.
Marieke is een fijne, open en begripvolle psycholoog. Haar betrokkenheid en humor maken haar als hulpverlener niet alleen vakkundig, maar ook gewoon prettig om bij te zijn.
Marieke heeft mij op een informele en toch professionele manier verder geholpen in mijn reis van patronen in mijn dagelijks leven herkennen tot er naar handelen. en dat in 9 sessies! Ze zorgde voor een veilige, huiselijke sfeer om te huilen, alles op tafel te gooien en zelfs zo nu en dan te lachen. Bij binnenkomst is de sfeer altijd prettig en als je geluk hebt krijg je zelfs een begroeting van poes Fristi. Ze schroomt niet om tussen twee sessies door af en toe eens een appje te sturen als dat nodig is. Marieke is hartelijk, flexibel, oprecht en bovenal een kei in jou ondersteunen in je persoonlijke reis. Twijfel je nog een sessie te boeken? This is your sign.
Marieke is een ontzettend fijne psycholoog die op een kundige manier een spiegel kan voorhouden. Ik zou haar dan ook sterk aanraden als je bijvoorbeeld aan de slag wil met patronen doorbreken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid