facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Liesbeth van Breemen, Coaching & Training

Liesbeth van Breemen, Coaching & Training

Info

In mijn praktijk kun je terecht voor begeleiding bij Burn-out, PTSS, loopbaanvraagstukken, lifestylecoaching, stresspreventie en relatie- of gezinsvraagstukken.

Geschiedenis

Als ervaren professionele coach begeleid ik mensen in de particuliere en zakelijke sector in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik help de juiste balans en rust te vinden door vastgelopen patronen te onderzoeken. Als je leert vanuit je essentie te leven en te werken, ontstaat er een andere relatie met jezelf en met je omgeving. Ik begeleid je graag in dit proces waarbij hoofd, hart en buik centraal staan. Mijn ervaring en kennis van Systemisch werken, NLP en Lichaamswerk komen hierbij goed van pas. Daarnaast heb ik lange werkervaringen in diverse grote en kleine organisaties.

In mijn praktijk kun je o.a. terecht voor begeleiding bij Burn-out, PTSS, loopbaanvraagstukken, lifestylecoaching, stresspreventie en relatie- of gezinsvraagstukken.

Jouw vraag en wat je wil bereiken, vormen het vertrekpunt van de coaching of begeleiding. Bel voor een intakegesprek: bel 06 - 535 934 52. Gaan we samen een traject in, is de intake kosteloos.



"Liesbeth van Breemen is ervaren coach en begeleidt mensen, teams en bedrijven die vastlopen in werk-, of privé situaties. Mensen willen het beste in zichzelf naar boven halen, patronen doorbreken en meer zelfvertrouwen ontwikkelen. Liesbeth is specialist bij burn-out, stress, moeder-dochter, loopbaan- en relatie coaching. Ook bedrijven kunnen bij haar terecht voor teamontwikkeling, teamtraining en persoonlijk leiderschap.Opgeleid en getraind in NLP, Systemisch werk, familie- en organisatieopstellingen heeft ze voldoende gereedschap in huis om ook jou en/of jouw team te coachen. Een afspraak voor een kop koffie/thee is zo gemaakt: 06-53593452. Een afspraak voor een oriënterend gesprek kan via haar website eenvoudig zelf ingepland worden."
Adres: Oude Parklaan 111, 1901 ZZ Castricum Aan Zee, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-535 934 52
Stad: Castricum aan Zee
Route: Oude Parklaan 111
Postcode: 1901 ZZ


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Familieopstellingen Castricum, Coach familieopstellingen, Liesbeth coaching, Familieopstellingen Purmerend, Familieopstellingen Heiloo, Beste familieopstelling, Familieopstelling Schagen
Recensies
Ik had al meerdere keren een psycholoog of een coach gehad. Bij geen van allen stelde ik mij open op. Ik bleef vrij gesloten. Huilen deed ik niet. Ik bleef maar last houden van mijn perfectionisme en mijn negatieve zelfbeeld. Toch besloten om weer eens op zoek te gaan naar een nieuwe coach. Via een goede vriend kwam ik terecht bij Liesbeth. Tijdens de intakegesprek had ik er al een goed gevoel over. Liesbeth kan mij de juiste inzichten en handvatten geven. En inderdaad. Door haar charme, liefdevolle, warme karakter en een goed luisterend oor durfde ik mij open te stellen. Nou…ik heb bij elke sessie gehuild. En wat was dat fijn zeg. Eindelijk iemand gevonden die door mijn muur heen kwam. Of eigenlijk beter gezegd…zij gaf mij de tools om mijn muur te breken. Hier ben ik haar zo dankbaar voor. We hebben met familieopstellingen gewerkt. Dat heeft mij veel inzichten gegeven over mijn plek binnen het gezin als klein kind. Ik weet nu hoe ik verbonden ben met mijn broer en ouders. Dit kan ik nu eindelijk een plek geven en bepaalde dingen loslaten. Ik zou zeker Liesbeth aanbevelen als coach, omdat ze heel goed is. Ze gebruikt veel theorie wat helderheid en duidelijkheid geeft. Ze kan heel goed laten zien wat voor jou belangrijk is.
Ik heb mijn coachingstraject bij Liesbeth als heel fijn en leerzaam ervaren. Liesbeth heeft een natuurlijke rust over zich en ze geeft je het gevoel dat je er mag zijn als persoon. Alles is goed. Ze luistert goed, stelt op het juiste moment verdiepende vragen, ze laat je ook rustig nadenken. Mijn gesprekken met Liesbeth hebben mij inzichten gegeven, waardoor ik meer energie heb en meer voor mezelf opkom.
Liesbeth is een rustige zeer veelzijdige en vakkundig coach. Ze heeft de gave om met een mix van intuïtie, ervaring en spiritualiteit snel tot de kern te komen en de juiste coachingsmix in te zetten. Het moge duidelijk zijn dat ik haar van harte aanbeveel! Mark
Na een heftige periode wat eindigde in een groot verlies van 2 dierbare personen zat mijn gevoel en verdriet helemaal op slot. Ik kon niet meer bij mijn hart komen. Wij konden geen afscheid meer nemen. Liesbeth heeft zo goed aangevoeld wat ik nodig had en na de 2e sessie kon ik eindelijk dicht bij mijn verdriet en gemis komen. Onder begeleiding van Liesbeth heb ik alsnog afscheid kunnen nemen en hen in liefde los mogen laten, op een manier die zo bij mij past. Zo dankbaar.
Liesbeth is een fijngevoelige, kundige en warme coach die, zonder zichzelf op de voorgrond te zetten, je uitstekend helpt in je persoonlijke ontwikkeling.
Erg prettige begeleiding gehad bij familieopstellingen welke me nieuwe zelfinzichten heeft gegeven. In een open ,ontspannen en veilige omgeving wordt je meegenomen in een traject,waarbij je via het inzichtelijk maken van je emoties in de opstellingen, je geleidt wordt om zelfreflectie te ontwikkelen. Ik kan haar van harte aanraden.
Erg bevrijdend. Liesbeth is zacht en doordringend. Ik ben met een rustiger lijf en geest weg gegaan als dat ik aankwam.
Warm, met aandacht, liefdevol. Eerlijk en zacht, en toch resoluut in wat ze je wil duidelijk maken. En je bedenkt het uiteindelijk allemaal zelf. En dankzij de coaching van Liesbeth is mijn afgelopen jaar life changing geweest en dat is zelfs nog een understatement! Dankjewel Liesbeth
Liesbeth is een heel fijn mens! Super veel aan haar gehad en mooie inzichten gekregen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid