facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Liesbeth Ament Makelaars

Liesbeth Ament Makelaars

Geschiedenis

Een huis is als een goede vakantie, als een maatpak, een onvergetelijke ontmoeting of een niet geplande vrije dag.

Dromen over verleden en de toekomst zijn onlosmakelijk verbonden met ruimtes, een plek om te wonen, om te willen zijn. Het ouderlijk huis. Een heerlijk uitzicht. Een nieuw kantoor. De kinderkamer. Een tuin op de zon. Als een huis uitstekend aanvoelt, dan is het uw huis.

De lat ligt bij Liesbeth Ament Makelaars hoog. Een huis is immers meer dan een aankoop of verkoop. Is meer dan een afspraak met een makelaar of een "bezoekje" op internet.

Liesbeth Ament Makelaars bestaat uit een enthousiast team van zeer betrokken, deskundige medewerksters met een brede ervaring, dat beschikt over een enorm netwerk en thuis is in de markt! Wij kennen ’t Gooi en omstreken goed en vinden daardoor ook dat ene huis in de buurt, waar u wilt wonen.

Omdat ruimte en gevoel zo nauw verbonden zijn, nemen wij ons werk als makelaar maar al te persoonlijk. Wij zien ons vak niet als ‘bezoeken en transacties’, maar als een ‘meeting of minds’. Wij hanteren het voor u belangrijkste uitgangspunt: “eerst gaan we voor u, dan voor uw huis”.

Ook als u uw huis wilt verkopen, weten wij u te ondersteunen. Wij weten wat kopers beweegt, welke keuzes ze maken en brengen u in contact met diegene die uw woning op waarde weet te schatten. Onze dienstverlening stopt niet bij de notaris.

Begin altijd uw zoektocht bij Liesbeth Ament Makelaars! De makelaar die net even beter, sneller en eerder is geïnformeerd. Dat is het handelsmerk van ons blijvend succesvolle makelaarskantoor....

Hoogstpersoonlijk,
Liesbeth Ament Makelaars.



"Met jarenlange ervaring is Liesbeth Ament Makelaars een gerenommeerd kantoor in Naarden, Bussum en omgeving met een reputatie voor resultaat. Bij ons treft u een enthousiast team van betrokken, deskundige makelaars. Mensen die met een frisse blik en passie voor hun vak stilstaan bij uw stijl, emoties en wensen. Eerst gaan we voor u, dan voor uw huis is ons uitgangspunt. Wij leren u graag goed kennen. Zo kunnen wij ons netwerk en onze vakkennis aanwenden om voor u het verschil te maken."
Adres: Marktstraat 11, 1411 CX Naarden
Telefoonnummer: 0356942300
Stad: Naarden
Route: Marktstraat 11
Postcode: 1411 CX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heyen Makelaars Heyen Makelaars 1 km Heel goed geholpen en erg aardige mensen, vriendelijk en beleefd, ik heb een mooi hui...
Schuyff en Kempers Makelaardij Schuyff en Kempers Makelaardij 1 km Ik heb een aantal makelaars uitgenodigd voor de verkoop van ons huis, Patty sprong er...
Stadhouder Makelaardij Stadhouder Makelaardij 1 km Taxatie laten doen voor onze woning met erfpachtconstructie door Jolanda. Ze neemt al...
Recensies
Samengevat: Aanrader. Goede communicatie, denkt mee en erg vriendelijk. Via Liesbeth Ament Makelaars geprobeerd een huurwoning te krijgen. Helaas waren er veel aanmelding voor de woning en was ik door de uiteindelijke verhuurder niet gekozen. Echter ben ik door de meiden van Liesbeth Ament Makelaars telefonisch en via de mail zo netjes geholpen dat ik toch een goede review wil achterlaten. Ze reageren snel, nemen de telefoon altijd op en zijn super vriendelijk. Hier kunnen 9/10 andere verhuur partijen wat van leren. Meestal hoor je niet eens wat. Kortom, ik raad iedereen het team van deze makelaar aan :
Ik ben zéér tevreden met het uitstekende werk van Eveline van Liesbeth Ament makelaars; ik heb inmiddels twee huizen gekocht en een verkocht met de hulp van Eveline; aan de koopkant heeft ze er beide keren voor gezorgd dat we het huis voor minder konden kopen dan we vooraf in gedachte hadden en aan de verkoopkant heeft Eveline ervoor gezorgd dat ons niet heel courante huis binnen drie dagen voor een topprijs verkocht werd. Met deze service, inzet, kennis en kunde is het inhuren van Liesbeth Ament een absolute ‘no-brainer’!
Kundige makelaar die snel reageert. Zeer betrokken en betrouwbaar. Goed thuis in het Gooi. Leuk team met allemaal vrouwelijke makelaars. Liesbeth heeft rondom onze overeenkomst er grote zorg voor gedragen dat alles correct werd afgehandeld. Met zo iemand wil je als koper of verkoper, huurder of verhuurder, zaken doen.
Wij zijn zeer blij met Liesbeth en haar hele team. Betrokken, betrouwbaar en helder in communicatie.
Makelaar met veel kennis van de vesting, wat eigenlijk ook geldt voor de andere makelaars.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid