facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lieke ontwerpt

Lieke ontwerpt

Info

Next Level vormgeving en drukwerk voor je bedrijf of webshop: Magazines, brochures, huisstijl en promo materiaal



"Ik ontwerp opvallend drukwerk voor ondernemers: boeken, magazines, werkboeken en e-books. Een grafisch vormgever met een enorme liefde voor papier en drukwerk. Ik richt mij op ondernemers die willen investeren in een ervaren vormgever en de waarde zien van een professionele uitstraling."
Adres:
Telefoonnummer: 0622459035
Stad: Hillegom



op zoek naar gerelateerd: Vormgever boek, Grafisch vormgever, Grafisch Vormgever tijdschrift, Lieke Bisschop, Magazine laten ontwerpen, Kosten vormgeving boek, Boek laten ontwerpen, Werkboek ontwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Killer Graphixx Killer Graphixx 273 meter Het ontwerpbureau voor startende ondernemers! Logo’s • Visitekaartjes • Flyers/Poster...
CPrecision - Cheryl Porcelijn CPrecision - Cheryl Porcelijn 1 km Ik help jou als ondernemer online zichtbaar te worden op een manier die helemaal bij ...
Wveen.com - Webdesign & Online Marketing Wveen.com - Webdesign & Online Marketing 2 km Bedankt voor de installatie van mijn deurbel camera en wifi. Super makkelijk om te zi...
Recensies
Bij Lieke uitgekomen via wat speurwerk op internet voor de vernieuwde vormgeving van ons magazine. Alle positieve reviews kan ik beamen. Het is zeer prettig schakelen met Lieke, ze denkt goed mee en heeft ons ook nog van de nodige tips voorzien. Zeker een aanrader, wij gaan de komende edities in ieder geval met Lieke verder!
Lieke was voor mij de meest perfecte designer die er is. Ze snapte precies de sfeer die ik wilde voor mijn boek De Nieuwe Moeder en vertaalde dit naar het papier op prachtige en deskundige wijze. Ze was heel goed bereikbaar tijdens het proces, behield het overzicht en communiceerde duidelijk. Ze dacht actief mee, haalde zelfs foutjes uit mijn tekst waar ik al 10x overheen gelezen had. Ik had me geen betere designer kunnen wensen!
Via 'google' bij Liekeontwerpt terecht gekomen omdat ik op zoek was naar iemand die mijn boek voor zorgprofessionals op een echt aansprekende manier kon ontwerpen. Eerste online contact klikte meteen en wat me aansprak: Lieke's eigenheid. Ze luisterde goed, ik stuurde ideetjes en we gingen gewoon samen aan de slag. Ik ben ontzettend blij met het resultaat: dit had ik voor ogen! En wat ik altijd belangrijk vind in een samenwerking: ze was goed bereikbaar op momenten dat het nodig was. Samenwerken met Lieke was een feestje: betrokken, deskundig, humor, plezier en een portie powerrrr.
Lieke kan als geen ander van een idee wat je in je hoofd hebt werkelijkheid maken, maar dan nog beter dan dat je het jezelf in eerste instantie inbeeldde. Ze is super vrolijk en enthousiast en duikt echt in de stijl en het concept dat je wilt neerzetten. Heel erg bedankt Lieke, you nailed it! :
Lieke is een expert in hersenspinsels omzetten in een waanzinnig product! Ik riep alleen maar dat er iets in mijn hoofd zat en Lieke dacht direct met mij mee. Het eindresultaat? Een waanzinnig boekwerk waar ik enorm trots op ben!
Lieke heeft in 2017 onze trouwkaart ontworpen. Ik had best wel een plaatje in me hoofd. Ga dat maar eens op papier krijgen. Maar samen met Lieke is dat gelukt!! Uiteindelijk zijn het na heel veel heen en weer appen, mailen, bellen 3 kaartjes geworden. Ik ben ontzettend precies en een mega twijfelkont maar Lieke bleef rustig, meedenkend en heel behulpzaam. De kaarten zijn super geworden zie Lieke haar Instagram #trots!. Toen ik het jaar daarop zwanger was de 2de wist ik wel naar wie ik moest gaan. Ook hier had ik al een plaatje in mijn hoofd. Weer een hele fijne samenwerking. Lieke je bent geweldig! Fijn mens! Liefs van ons!
Wij hebben Lieke ingehuurd voor een branding traject. Tot nu deden we eigenlijk alles zelf. Wat een verademing als je met een 'expert' op dit vakgebied samenwerkt. Je komt er achter dat je helemaal niet duidelijk weet wat je wil. Maar Lieke gaat above and beyond. Ze stelt de vragen waardoor er meer duidelijkheid ontstaat over waar je nou eigenlijk zelf naar op zoek bent. En als je het dan opgeleverd hebt en je gaat er mee aan de slag kom je er achter dat iets toch even anders moet of meer van iets. Geen probleem ze regelt het allemaal. Op top kwaliteit en altijd flexibel. Ik kan eigenlijk niet lovend genoeg zijn. Lieke bedankt en tot snel.
Al twee keer heeft Lieke voor ons een geboortekaartje ontworpen. En tot twee keer toe super blij met het resultaat! : Ook veel leuke reacties gekregen op onze kaartjes! Lieke is geduldig en creatief, ze bleef net zo lang proefkaartjes sturen tot de juiste er voor ons tussen zat! Bedankt Lieke! :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid