facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Liefde voor jezelf

Liefde voor jezelf

Info

Coaching, begeleiding op het gebied van hooggevoeligheid, workshops, ontwikkeling, bewust zwanger, zwangerschapsyoga en hypnobirthing.

Geschiedenis

Begeleiding bij hooggevoeligheid zorgt voor (h)erkenning van de lasten die mensen ervaren. Tevens krijg je in de leergang praktische handvatten om deze te verlichten en de kracht in jezelf weer te ervaren!

Bewust zwanger en zwangerschapsyoga is er voor de (a.s.) moeders die zich graag bewust willen zijn van zichzelf hun emoties en gevoelens tijdens een zwangerschap. Vrouwen die de kracht in zichzelf weer willen ervaren en in contact willen komen met hun intuïtie en hun ongeboren kindje. Door de bijzondere geboorte ervaring van mijn zoon is bij mij de behoefte ontstaan om andere vrouwen hierin te begeleiden. Bevallen hoeft niet naar en eng te zijn!

De zwangerschapsyoga zorgt voor ontspanning, bewustwording van lichaam en geest. Dit door allerlei yogahoudingen, creatieve oefeningen, (zelf) massage, werken met geur en klank en nog veel meer. Spreekt dit je aan? Neem vrijblijvend contact op.

Heb je een ander vraagstuk? En spreekt mijn werkwijze je aan, neem gerust contact op.

Adres: Zoetermeer
Telefoonnummer: 0622628239
Stad: Zoetermeer


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La haye sound productions La haye sound productions 3 km Veel kennis super mooi en nog geweldige man ook . Dus helaas geweldig
Way-in Way-in 3 km Vriendelijk en vakkundig
C.N. Rood C.N. Rood 4 km Ik moest hier helemaal niet zijn
Drift Engineering Drift Engineering 4 km Drift Engineering is een installatietechnisch teken-, ontwerp- en adviesbureau
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid