facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lidl Someren

"Klanten kunnen bij Lidl terecht voor alle dagelijkse boodschappen van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs."
Adres: Kerkstraat 30, 5711 GW Someren
Telefoonnummer: +318005435463
Stad: Someren
Route: Kerkstraat 30
Postcode: 5711 GW



op zoek naar gerelateerd: Lidl openingstijden Someren, Openingstijden Jumbo Someren, Lidl Asten, AH Someren openingstijden, Openingstijden Lidl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jan Linders Someren Jan Linders Someren 72 meter Een winkel die altijd veel van hun reclame in voorraad hebben.
Polski Smak Someren&Asten Polski Smak Someren&Asten 751 meter Amazing supermarkt!!
Recensies
Leuke winkel, netjes maar meer non food en wat goedkoper mag.
Fijne winkel om boodschappen te doen
Grote supermark en netjes.
Ik moet hier altijd zoeken want kom er niet vaak, groenten en fruit zijn prima maar je wordt niet geïnspireerd om te koken. Breed assortiment aan producten en veel vers. Ik combineer met andere supermarkten want bepaalde producten zijn er niet of niet wat ik ervan verwacht. Kruiden wel prima.
Genoeg parkeergelegenheid. Vriendelijk en behulpzaam personeel. En een breed assortiment.
Broodjes daar zijn super en vers, nadeel is de relatief lange wachttijden bij de kassa
De Lidl bij ons in Someren heeft tegenwoordig steeds meer A merken.Ook hebben ze dagverse groenten en .Ook een grote sortering in aanbiedingen van de week.Mijn winkel.
Lidl ja is het waar wat ze zeggen? Beoordeel zelf, hier vind u alles van aarbeien tot zeezout dus het aanbod is ruim en zeker van goede kwaliteit. Hier kan je terecht voor alle boodschappen die u nodig heeft. Alles is makelijk te vinden en als dit op voorraad is word u netjes geholpen met naar een oplossing zoeken. Laat u eens gaan en winkel hier u zult zich laten verassen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam staan altijd voor je klaar dus verder is het aan u... Ga hier zeker eens langs om het mee te maken.
De winkel is flink achteruit gegaan. Echt heel jammer want het was een prima winkel. Ik krijg van een jongeman flink op mijn donder omdat ik vroeg waar een artikel stond. Hij zei dat ik beter moest zoeken. Ook heb ik dat met anderen zien gebeuren. Een oude vrouw sloot aan bij een kassa die ging sluiten. In plaats van de klant dirigeren en begeleiden naar een kassa die open was werd er aan haar gevraagd of ze niet beter kon kijken. De arme dame was helemaal met stomheid geslagen. Dit gebeurd vooral 's avonds of in het weekend. Logisch want dan is er geen leidinggevende aanwezig natuurlijk. Heel jammer. Het begint met het respect hebben voor de klanten.
Gewoon goed, et zijn betere in de buurt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid