facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lidl

Lidl
"Klanten kunnen bij Lidl terecht voor alle dagelijkse boodschappen van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs."
Adres: Pampusweg 12 , Muiden 1398 PT, NL
Telefoonnummer: 020 709 5039
Stad: Muiden
Route: Pampusweg 12
Postcode: 1398 PT


Openingstijden

Maandag: 08:00-20:00
Dinsdag: 08:00-20:00
Woensdag: 08:00-20:00
Donderdag: 08:00-21:00
Vrijdag: 08:00-21:00
Zaterdag: 08:00-20:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: lidl aanbieding, lidl openingstijden, lidl nederland, lidl bbq vlees, lidl winkels, lidl folder vorige week, lidl online, lidl openingsuren
Recensies
Zoals al eerder aangegeven in ander recenties, dit is een erg druk filiaal. Waar helaas ook tijdens de drukte te weinig kassa's open zijn. Ja mensen, dat is de reden dat je minder bij Lidl betaald, men bezuinigd op personeel ! Minder personeel dus lagere kosten en een hogere winst, en jij als klant mag langer in de rij staan te wachten. Lidl, ik hoop oprecht dat jullie meelezen. Is het gezien de drukte in dit filiaal hier misschien een idee om een zelfscanplein te creëren waar bij als klanten zelf onze boodschappen kunnen afrekenen?! Ik denk dat dit de winkelbeleving ten goede komt doordat het wachttijden verkort.
Wat slecht, van de 6 kassa zijn er alleen 2 open dus giga volle rijen om even wat af te rekenen. Neem dan wat personeel aan als je geen personeel hebt, wat mij ook sterk lijkt want in de winkel lopen er genoeg medewerkers te lopen en gewoon te staan. Nooit meer deze of welke Lidl dan ook. Bah!
Veel te weinig kassa’s open maar 2, terwijl er genoeg personeel rondloop te lopen en te staan. Erg lange rijen daardoor, waardoor ik hier nooit meer terug kom. Wat een drama!
Zeer mooie en ruime winkel. Producten goedkoper dan bij AH. Ook veel A producten tegenwoordig. Wel altijd een rij bij de kassa 's.
Dit is mijn favoriete winkel voor de boodschappen. Ruim voldoende parkeerplaatsen en doet denken aan Vallon Pont 'd Arc in Frankrijk.
Wat ooit de voorbeeld winkel van Lidl had moeten zijn is nu helaas een van de mindere in de regio. Van de vele kassa's zijn er meestal maar twee of drie open waardoor er lange rijen ontstaan. Helaas zijn er in deze Lidl nog steeds geen zelf scan kassa's.
Gewoon een lidl. wel lekker ruim maar ontzettend druk, mensen met hele volle karren en geen zelfscan kassa
Gewoon een Lidl. Er zijn beter uitziende Lidl's. Redelijk assortiment.
Echt een geweldige winkel, heel erg veel artikelen voor lagere prijzen dan in andere winkels. Als je niet enorm loyaal tot merk voedsel bent dan kun je hier eten met LIDL merk kopen voor geweldige prijzen.
Grote lidl, maar weinig kassa's open terwijl het flink druk was. Wel heel vriendelijke kassa-dame
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid