facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lidl

Lidl
"Klanten kunnen bij Lidl terecht voor alle dagelijkse boodschappen van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs."
Adres: Rumpenerstraat 116-126 , Brunssum 6443 CH, NL
Telefoonnummer: 0800 5435463
Stad: Brunssum
Route: Rumpenerstraat 116-126
Postcode: 6443 CH



op zoek naar gerelateerd: lidl aanbieding, lidl schaatsen, lidl online shop, lidl bbq vlees, lidl folder vorige week, lidl openingstijden, lidl folder week 40, lidl buiten sale
Recensies
Prima Lidl. Fijne winkel met genoeg plaats tussen de rekken. Bijna altijd is alles goed bijgevuld. Het is hier bijna altijd druk maar er zijn ook bijna altijd genoeg kassa's open. Het is maar zelden dat je lang in de rij moet wachten. Ik ga het liefste naar deze Lidl, natuurlijk speelt daarin wel mee dat ik er maar 4 straten vanaf woon.
Ruim assortiment Maar als ik de Lidl in Brunssum een tip mag geven dan zou ik zeggen dat personeel dat zit te roken onder de overkapping voor de ingang een regelrechte afknapper is. En als je als klant er wat van zegt krijg je een grote waffel van het personeel ! Onbegrijpelijk zulk asociaal gedrag. Dit is geen eenmalig incident maar een dagelijks, terugkerende gebeurtenis.
Fijne winkel. Haal bijna al mijn boodschappen. Erg tevreden over!
Nette zaak ,altijd goed bijgevuld. Ruime keuze in alles eigenlijk.
Altijd een gezellige winkel met het beste fruit en groente en mooie aanbiedingen
Prima aanbiedingen zoals elke Lidl, maar wel erg rommelig bij deze vestiging. Weinig kassa's die open zijn met het aantal klanten wat staat te wachten en wat toch wel wat irritatie opriep zag ik zo om me heen. De vakkenvullers die de nodige dozen lieten liggen in de gangpaden waardoor men er moeilijk langs kan met de kar hielp andere ook niet bepaald met hun goede humeur. Is ook niet erg handig om te doen op de piek van de dag... Maar het moet natuurlijk wel bijgevuld worden aan de andere kant. Maar goed, over de aanbiedingen en spullen die verkocht worden kan ik niks slechts zeggen. En als het weer zo uitkomt ga ik er nog is kijken.
Je koopt 10 pakjes slagroom van 0,99 cent en betaald er 18! Volgende keer meteen de bon na kijken als ik nog in de winkel ben!
Vandaag, 2 Januari leek het wel crisis bij Lidl, de winkel was half geplunderd met de feestdagen...
Grote winkel, vriendelijk personeel
leuke pryzen en aanbiedingen eigen parkeerplaats en ruim en veel keus
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Lidl met het openbaar vervoer


Brunssum, Rumpenerstr/Bodemplein 10 meter
3
603
Brunssum, Rumpenerstr/Bodemplein 20 meter
3
Brunssum, Pr. Hendriklaan/Bodemplein 180 meter
2
Brunssum, Pr. Hendriklaan/Bodemplein 300 meter
56
Brunssum, Langeberg 430 meter
3
603

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid