facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lidl

Lidl
Keten van discountsupermarkten waar men terecht kan voor levensmiddelen en huishoudelijke artikelen.
Adres: Breegraven 132, 7231 JJ Warnsveld, Nederland
Telefoonnummer: 020 709 5039
Staat: Gelderland
District: Zutphen
Stad: Warnsveld
Route: Breegraven
Huisnummer: 132
Postcode: 7231 JJ


Openingstijden

maandag: 08:00–21:00
dinsdag: 08:00–21:00
woensdag: 08:00–21:00
donderdag: 08:00–21:00
vrijdag: 08:00–21:00
zaterdag: 08:00–21:00
zondag: 10:00–18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Albert Heijn 230 meter Dit is een heerlijk grote Albert Heijn met veel keuze. Daardoor is er meer vegetarisc...
Recensies
Gewoon goede winkel, het is misschien niet een winkel zoals Albert Heijn, maar dat komt door dat ze geld besteden aan knuffeltjes en events. En dat is zo leuk! Alleen als je zoekt naar vleeswaren kun je ze lekkerder verkrijgen bij een andere winkel. O, en voor de zalm-liefhebbers: De biologische noorse gerookte zalm is naar mijn mening echt de lekkerste gerookte zalm die ik ken. Voor de rest een gezellige buurtwinkel die niet duur is.
De winkel is goed en de prijzen zijn ook goed, maar de bakkerij moet de omstandigheden verbeteren. Zet a.u.b. wat keukentangen in de bakkerij zodat wij het brood kunnen halen. Het is erg walgelijk en het is niet hygiënisch voor ons om het brood met onze handen op te moeten pakken.
Fijne winkel. Vriendelijk personeel. Voelt wat dorpser dan bijvoorbeeld Lidl Zutphen wat ik wel prettig vind.
Vandaag een bijzonder onklantvriendelijke jongedame achter de kassa. Ik ging altijd met plezier naar deze winkel. Leuke jongelui. Maar deze dame was niet aardig. Snel geïrriteerd, niet helpende. Ook niet meedenkende. Een product was blijkbaar met kortingscodes goedkoper. Ik zoeken op de app, kon niets vinden, vroeg haar nog zijn er kortingscodes....blijkt het product toch de helft goedkoper te zijn met een verstopte code. . Uiteraárd wilde ik graag die korting, ze zag me zoeken op de app maar zei niets. Lijkt me dat personeel klanten kan attenderen op korting. Dit deed ze niet. Wel een diepe zucht toen ik na boncontrole toch graag die korting wilde. Geïrriteerde andere klanten, zuchten ,steunen en een verveelde blik van de kassa jongedame. Lidl ...schaf die willekeur, wel of niet activeren van kortingscodes af. Of doe net zoals een andere winkel gewoon producten in de korting.Zonder dat geactiveerd van codes.
Ja de lidl, ik werd er zelf een beetje rommelig van want je zoekt je een ongeluk als je de winkel niet kent. Ook de logica van de indeling was soms een beetje ver te zoeken. Verder qua prijs een meer dan goede winkel. Dus ja wel een aanrader maar neem de tijd voor het boodschappen doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid