facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lidl

Lidl
Keten van discountsupermarkten waar men terecht kan voor levensmiddelen en huishoudelijke artikelen.
Adres: Koopmansgildeplein 14, 4105 TX Culemborg, Nederland
Telefoonnummer: 020 709 5039
Staat: Gelderland
District: Culemborg
Stad: Culemborg
Route: Koopmansgildeplein
Huisnummer: 14
Postcode: 4105 TX


Openingstijden

maandag: 07:00–21:00
dinsdag: 07:00–21:00
woensdag: 07:00–21:00
donderdag: 07:00–21:00
vrijdag: 07:00–21:00
zaterdag: 07:30–21:00
zondag: 09:00–19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PLUS Giel Smits PLUS Giel Smits 16 meter Geen plasticzakjes meer voor je fruit, tomaten enzo moet je nu los in je winkelwagen ...
Jumbo Jumbo 1 km
Albert Heijn Albert Heijn 2 km Zij laten een oudere dame gewoon buiten in de bosjes plassen omdat ze totaal geen men...
Recensies
Er is altijd een lange rij. Maakt niet uit welke dag of hoe laat je komt. Elke keer als ik hier kom kan ik van meerdere dingen geen prijzen vinden. De prijskaartjes staan er vaak niet bij. Een keer meegemaakt dat een of ander manager respectloos tegen een seniore man sprak.
Daar je dan in de rij met koeling producten. Wachtrijen van 15 minuten en langer is hier structureel. Voordat je buiten staat is het ijs al gesmolten.
Sommige werknemers bij deze LIDL zijn ronduit asociaal. Klantvriendelijkheid en/of service is ver te zoeken en de manier waarop ze klanten aanspreken is gewoon tenenkrommend. De rijen bij de kassa zijn zelfs op rustige tijden lang. Kassa's worden gesloten terwijl er nog een hele rij klanten staan te wachten.
Vandaag speciaal naar de Lidl in Culemborg voor ongesneden brood. Er lagen er geen meer in de vitrinekast, met een kaartje 'morgen bakken we weer vers' maar daar achter, nog genoeg, al duidelijk, afgebakken broden die ik dus niet mee kreeg? Hoezo morgen vers als ze de dag ervoor al duidelijk afgebakken zijn. En waarom moet ik morgen terugkomen als ik ze nu al wil?? Begrijp hier niets van, plus slechte service.
Gisteren weer een keer geprobeerd tegen beter weten in, maar had maar een paar dingen nodig en te weinig tijd, dus tochnNog steeds lijkt het een probleem te zijn de paden voor klanten toegankelijk te houden. Maar het meest vervelende was de dame bij de kassa, ondanks dat er boodschappen op de band liggen, en er meer klanten aan het uitpakken zijn en alleen deze kassa open is, besluit ze dat toch eerst de winkel manden terug gezet moeten worden naar het begin van de winkel.nDaarop loopt ze doodleuk naar buiten om ook de prullenbak nog even op te halen. Vervolgens haald ze ook de halfvolle zak er uit en doet ze er een nieuwe in. Loopt vervolgens met de halfvolle zak langs de kassa en brengt deze naar achter, waarna ze eindelijk weer terug komt en doet alsof er niets aan de hand is.nnZo niet klantvriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid