facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lidl

Lidl
Keten van discountsupermarkten waar men terecht kan voor levensmiddelen en huishoudelijke artikelen.
Adres: Touwslagersbaan 35, 6602 AJ Wijchen, Nederland
Telefoonnummer: 020 709 5039
Staat: Gelderland
District: Wijchen
Stad: Wijchen
Route: Touwslagersbaan
Huisnummer: 35
Postcode: 6602 AJ


Openingstijden

maandag: 08:00–21:00
dinsdag: 08:00–21:00
woensdag: 08:00–21:00
donderdag: 08:00–21:00
vrijdag: 08:00–21:00
zaterdag: 08:00–21:00
zondag: 09:00–19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Jumbo 319 meter Centraal in Wijchen gelegen, grote winkel met ruim assortiment. Grote service balie.D...
AH Homberg AH Homberg 970 meter Ben al jaren klant bij AH maar deze winkel is de slechste.nWeinig keuze wat betreft v...
Recensies
Wij zijn er vandaag geweest. Poetsen doen ze niet in deze winkel wat een bende is het daar.nBij de vers broodjes afdeling liggen van dagen kruimels in de bakken schandalig gewoon.nEn waar je boodschappen na scannen word in gerold is een bak die denk ik al maanden niet gepoetst is. Ik zeg een poetser in dienst nemen die kan weken vooruit!!
Tegenwoordig stuk slechter......winkelkarren op of geen mandjes bij de ingang wel allemaal bij de kassa,s niemand die ze terug zet. Prijzen die niet kloppen artikelen duurder dan schap prijs , aktie producten niet aanwezig op de aktie dag ! Kassa bon klopt vaak niet afgeprijsde artikelen gewoon volle prijs gescand Als het druk is komt er mischien een kassa bij ,waar je vervolgens veel te lang moet wachten voordat ie open gaat ,had je net zo goed kunnen blijven staan.......voor 120 euro boodschappen gehaald GEEN voetbal plaatjes meer ,nou bedankt had ik beter naar Aldi kunnen gaan ,nog steeds niet alles geprijsd zeer storend dat je prijs niet ziet van het artikel ,ook zij. Er haast nooit aardbeien ....3 x op zondag voor niks geweest wordt er nog steeds niet beter op!
Helaas is dit een van de mindere Lidl zaken die ik ken. Dit zal grotendeels door het pand komen waarin men zit. Hierdoor is de indeling ongunstig. Gevolg hiervan is o.a. dat wanneer er aanbiedingen zijn bijvoorbeeld planten ik niet naar deze Lidl ga maar even naar Grave rij. Dit terwijl ik in Wijchen woon. De opzet van de winkel in Grave is stukken ruimer en soms breidt men uit naar buiten om daar planten te verkopen. Ga je naar Wijchen weet je bij voorbaat dat je met lege handen naar huis gaat. Erg jammer dat in Wijchen het pand van Jan Linders is overgenomen. Vrij onoverzichtelijk.
Als een trouwe lidl klant zeer teleurgesteld bij dit filiaal. Gehlopen door zeer onbeschofte dame achter kassa . Werd niet begroet en zelfs kassabon werd naar me gegooid en noch zonder enige word te zeggen. Ik overweeg om niet meer naar lidl te gaan zeer respectloos . Een ster is zelfs te veel voor dit filiaal. Ze moeten vaker met hun personeel praten en evalueren of ze werk wel leuk vinden of niet.
Goede en fijne vishandel waar je lekker je visje kunt nuttige of kope.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid