facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lidl

Lidl
Keten van discountsupermarkten waar men terecht kan voor levensmiddelen en huishoudelijke artikelen.
Adres: Leeuwarderweg 4, 8801 BV Franeker, Nederland
Telefoonnummer: 020 709 5039
Staat: Friesland
District: Waadhoeke
Stad: Franeker
Route: Leeuwarderweg
Huisnummer: 4
Postcode: 8801 BV


Openingstijden

maandag: 07:00–22:00
dinsdag: 07:00–22:00
woensdag: 07:00–22:00
donderdag: 07:00–22:00
vrijdag: 07:00–22:00
zaterdag: 07:00–22:00
zondag: 12:00–18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Albert Heijn 14 meter Mooie ruime winkel met veel parkeerplaatsen
Recensies
Deze Lidl in Franeker is net zoals alle andere Lidls in Nederland. Dit filiaal is groot en heeft genoeg producten in het assortiment. Ik heb hier een broodje en wat te drinken gekocht. En wat was het drinken lekker! Ik heb hier wel eens eerder kleine boodschappen gedaan. Het winkelt hier erg prettig!
Normale winkel met 1 zeer grote irritatie. Er word constant bijgevuld. Daar door staan er op meerdere gangpaden rolkarren, pallets, een palletlifter en personeel in groepjes in de weg. Op sommige momenten zo hinderlijk dat ik maar door loop. Omdat je gewoon niet bij het product kunt komen die je nodig hebt.
Ga eigenlijk nooit naar de lidll maar dacht achkom laat ik eens kijken en paprika twee voor de prijs van een nou leuk maar thuis bleek dat ze van binnen rot waren en de rest viel me ook vies tegen en dan roepen ze de beste groente en fruit nou heb ik niets van gemerkt veel van slechte kwaliteit dus goede leer voor de volgende keer
Mooie winkel. Sommige kassieres zijn uitermate onvriendelijk. Een in het bijzonder, een jonge man die het vervelend vond dat de tomaten niet bij elkaar lagen. Moest ie meerdere keren wegen. Hoe vervelend voor hem. Verder prima winkel.
Het is steeds vaker een bende, een voorbeeld hiervan zijn de bloemen karren in het tochtportaal en de displays in de gangpaden staan ook vaak in de weg.nnUpdate: het lijkt erop dat ze het zelf ook is opgevallen. Het is nog steeds krap, maar heb geen bloemen karren meer zien staan.nn2024: Ook de displays zijn me niet meer opgevallen dus tof dat jullie dit hebben gedaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid