facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lidl

"Klanten kunnen bij Lidl terecht voor alle dagelijkse boodschappen van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs."
Adres: Gasthuisstraat 56, 5331 BL Kerkdriel
Telefoonnummer: +318005435463
Stad: Kerkdriel
Route: Gasthuisstraat 56
Postcode: 5331 BL



op zoek naar gerelateerd: Boon's Kerkdriel, Lidl Openingstijden, Openingstijden Lidl Zaltbommel, Openingstijden Boon's Kerkdriel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boon's Markt Boon's Markt 106 meter Fijne winkel met klant vriendelijk personeel
Recensies
Lekker eten en vaak ergverrassende producten te koop. Maar ook hier zie je dat de prijzen stijgen.
Standaard Lidl, zoals de meeste anderen. Regelmatig lange wachtrijen, waardoor je bij kleinere boodschappen sneller kiest voor een andere winkel. Het assortiment van de Lidl wordt steeds beter veelzijdiger. Sommige aanbiedingen zijn echter snel op.
Goedkope boodschappen. Helaas zijn de aanbiedingen vaak na opening van de winkel na een uur al op. Wilde deze week solar tuinlamp hebben maar waren niet aanwezig. Verkoopster maakte mij erop attent dat ik deze ook online kon bestellen. Helaas op de Lidl webside ook nergens te vinden. Jammer hoor van deze misleidende reclames.
De gangpaden zijn relatief smal en dat maakt het in deze Coronatijd niet leuk om hier te winkelen. De andere klanten in de winkel hielden ook weinig rekening met afstand, terwijl ik met de rolstoel al moeite moet doen om afstand te houden. Een rem op de toestroom van het aantal klanten in de winkel -zeg maar een deurbeleid- zou wenselijk zijn. Helemaal nu de rest van de retail op slot zit.
Blijft een wat rommelige winkel. Niet overal even schoon. Als de vakken gevuld worden breek je je nek over de lege dozen. Vloeren zijn niet altijd schoon. Sommige artikelen zijn in eens niet meer te koop...kwalitatief niet slecht. Alle andere artikelen die te koop zijn, zijn zeker niet slecht. Gereedschap van Parkside is prima spul. Heeft niet mijn voorkeur als supermarkt.
Prima winkel, vrijwel altijd alles op voorraad. De medewerkers over het algemeen vriendelijk en behulpzaam, maar echte gastvrijheid hoef je hier niet te verwachten.
Mooie nette winkel, groot assortiment en niet duur. Topkwaliteit voor een betaalbare prijs. 7 dagen per week open, ideaal. Ik kom er graag.
Assortiment prima, je staat alleen standaard een uur in de rij. Houd je tijd over voor dit soort reviews...
deze maand al 5x voorgekomen dat een afgeprijst artikel voor de volle prijs in de kassa staat. Als je het verschil terugvraagt wordt je behandeld alsof je ze om een gunst vraagt. Tijd voor een nieuwe bedrijfsleider.
Deze Lidl is nog niet verbouwd naar de nieuwe huisstijl daardoor doet het erg ouderwets aan. Verder een prima winkel. En op zondag open zodat de conservatieve buurgemeenten toch nog wat boodschapjes kunnen doen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid