facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lidl

"Klanten kunnen bij Lidl terecht voor alle dagelijkse boodschappen van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs."
Adres: Princenhof 9, 1611 WS Bovenkarspel
Telefoonnummer: +318005435463
Stad: Bovenkarspel
Route: Princenhof 9
Postcode: 1611 WS



op zoek naar gerelateerd: AH Bovenkarspel, Openingstijden AH Bovenkarspel, Lidl folder, Lidl openingstijden Bovenkarspel, Openingstijden DekaMarkt Grootebroek, Openingstijden Aldi Bovenkarspel, Deka bovenkarspel, Openingstijden Lidl Andijk
Recensies
Klant vriendelijk, en heele lekkere verse broodjes, alleen jammer dat deze na half 4 bijna nauwelijks meer te koop zijn!!! Als ik na mijn werk dag kom, Ik kom hier. Maar ga Liever naar Hoorn, daar zijn ze nog wel in overvloed te koop, deze Lidl is dan ook veel groter.
Fijne winkel, aardig en vriendelijk personeel, vooral Mariska de bedrijfsleider; altijd in voor een praatje en hulpvaardig als er iets niet in de winkel ligt.
Beter geen contante afrekening! Was gisteren weer bij de Lidl. Moest rond de 30 euro afrekenen. Betaal normaal altijd met mijn betaalpas, gisteren had ik alleen contant bij mij pas vergeten tel zelf 30 euro en geef dit aan de caissière en leg mijn spullen in de winkelwagen. Vraagt de caissière of ik er 5 euro bij heb. Ik ben even in verwarring en tja geef haar 5 euro. Krijg 5 cent terug. En ga wat verward weg. Denk later huh ik gaf toch in eerste instantie al genoeg geld.... Volgende keer niet meer contant afrekenen dat heb ik weer even geleerd. Voorkomt veel verwarring en fouten! Ook mijn advies voor andere klanten Vorige post: Goede winkel met redelijke prijzen. Helaas veel lege schappen en regelmatig rolcontainers in krappe gangpaden. De non-food afdeling vind ik te groot.
Geen zelf scan. Geen kinder winkel wagentje. Aanbiedingen van die dag waren uitverkocht.
Vriendelijk personeel. Te vaak lege schappen
Nieuw personeel mag wat beter begeleid worden. Boodschappen worden over de band gesmeten, niet opgestapeld, schappen bevatten veel lege dozen of beschimmeld fruit. Is waarschijnlijk niet genoeg tijd voor of personeel werkt niet efficiënt. Indeling van de winkel is wel prettig en problemen worden wel meteen opgelost als dit gevraagd wordt.
Prijs kwaliteit is prima. Het is voor ons de supermarkt om de hoek om het zo maar te zeggen. Broodjes zijn heerlijk! Helaas grijp ik wel geregeld mis, dus als de producten, die wij in ons gezin standaard gebruiken, er zijn, dan neem ik meestal wat extra mee.
Is on de hoek maar ze hebben veel dingen niet vooral actie spullen grijp je vaak mis hewone margarine voor op brood is al weken niet te krijgen volgens lidl leverings problemen Maar dat is niet zo Elke supermarkt heeft het Maar als lidl zijn producten weken verhoogd dan is het er niet
Minder gestapo-achtig dan in corona tijd. Maar wat niet is kan nog komen.
Niet al te groot. Maar wel een ruime keuze. Wel weer jammer dat buiten de mondkapjes en rommel op straat ligt. Dat is op meer plekken een probleem in ons dorp. Winkeliers doe er wat aan!! En winkelend publiek, gebruik de prullenbak of neem je rotzooi mee!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid