facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lidl

"Klanten kunnen bij Lidl terecht voor alle dagelijkse boodschappen van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs."
Adres: Noorderstraat 178, 9611 AP Sappemeer
Telefoonnummer: +318005435463
Stad: Sappemeer
Route: Noorderstraat 178
Postcode: 9611 AP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lidl Lidl 12 meter Gewone lidll winkel. Altijd prima. Hier nog geen scanners, dar zou wel mogen.
Jumbo Jumbo 132 meter De 7 zekerheden van Jumbo zijn hier absoluut van toepassingn1. Gestandaardiseerde wer...
Recensies
Ik moest voor nood vlak voor sluitingstijd nog wat melk hebben. Ik was optijd want het was tenslotte nog geen 8 uur. Ongeveer 5 voor 8 kwamen ik en mijn dochter in de lidl en een medewerker verzocht ons eruit te gaan omdat ze niemand meer binnen mocht laten om deze tijd. Na stellig aan te geven een klacht in te dienen en met de manager te willen spreken, werd er overlegd en bij Gods gratie konden wij wel ineens nog even snel onze melk halen. 8 uur sluiten is 8 uur en geen 5 voor 8. Dus nee bij deze winkel kom ik niet meer.
De Lidl in Sappemeer heeft veel meer fruit en groente aanbiedingen in voorraad dan Hoogezand. Daar hoef je op middag niet heen te gaan want dan is alles op. SLECHT DUS
Een fijne Lidl filiaal, waar meestal alles gewoon op voorraad is, en zo moet dat ook. Als er een paar mensen in de rij staan komt er al snel een kassa bij, wat op dat moment weer aangename wachttijden geeft. Er is ook ruim voldoende parkeergelegenheid, en het personeel is over het algemeen best vriendelijk. Dat is elders wel eens anders moet ik zeggen.
Goede winkel,en groente en fruit beter als waar ook
Too Good To Go groente- en fruitbox gehaald. Deze bleek bij thuiskomst vol te zitten met insectenlarven. Blijkbaar zat alles al een tijdje in de doos, want de aardbeien waren echt van onder tot boven blauw en wit van de schimmel en deze was al overgeslagen naar de groente en fruit ernaast.
Klantvriendelijkheid was vandaag ver te zoeken bij de jonge heer achter de kassa. Hij leek niet zo blij.. verders fijn me boodschappen kunnen doen. Alles word wel duur:
Prima supermarkt.Vriendelijk personeel.Dicht in de buurt van ons huis.Aanrader!
Grote winkel veel assortiment.
Druk.....veel te druk op.zaterdag
Op zich een leuke winkel maar jammer dat ze vaak maar een kassa open hebben dat is echt een minpunt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid