facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lidl Distributiecentrum

Adres: Minerva 1, 8448 CT Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: +31207095039
Stad: Heerenveen
Route: Minerva 1
Postcode: 8448 CT



op zoek naar gerelateerd: Nieuw distributiecentrum Lidl Almere, Salaris Lidl distributiecentrum, Lidl chauffeur, Assistent teammanager Lidl, Lidl logistiek, Lidl zondag toeslag, Orderverzamelaar Lidl salaris, Lidl hoofdkantoor medewerkers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boxcenter Boxcenter 744 meter
Van der Werff Logistics Van der Werff Logistics 4 km Geen koffie of gebak jammer
Recensies
In principe redelijk bedrijf om te lossen. Echter maar 1 of 2 man die de producten controleren waar je soms lang op moet wachten. Dit zou echt beter mogen voor zo'n groot bedrijf. Als je eenmaal geholpen word ben je zo weer weg. Je word vriendelijk te woord gestaan.
Man achter de balie zou eens moeten leren om respectvol met chauffeurs om te gaan.....wacht tijden zijn belachelijk lang!
Modern pand met helaas 40-45 mentaliteit. Ongelooflijk zoals men daar denkt mensen te kunnen behandelen .. zeer klant onvriendelijk, lijkt wel of ze jou producten helemaal niet willen hebben, en er alles aan doen om het jou zo moeilijk mogelijk te maken
Waardeloze firma. 1 man die controleerd en 1 die alles weg rijd! Geen wonder dat je hier dan uren staat! Losafspraak om 9u half 9 gemeld en om 10:30 nog niet aan het dock!
Heb hier 2:Pal. Geladen. Zeer correcte Man aan de balie die me vriendelijk te woord stond. En Ook gelijk ging bellen waar ik Nou precies moest Zijn? Maar na een kwartiertje puzzelen had de beste man het voor mekaar. Al met al net een halfuur bezig geweest. TOP SERVICE.
Had er geen problemen,hoorde andere mensen wel klagen
Een van de betere DC's van Nederland. Snap al die zure reacties van chauffeurs niet. Maar goed, chauffeurs weten natuurlijk alles beter want ja agh iets met een ego gedrag. Vriendelijke personeel die ondanks een summier salaris het hele proces goed afhandelen, ondanks dat chauffeurs altijd in eigen belang denken.
Zeer arrogant personeel, al jaren zeer onvriendelijk behandeld daar. Degene die de papieren afhandeld is zeer neerbuigend ten opzichte van de chauffeurs.. In Waddinxveen, Etten leur, Oosterhout en vooral Weert zijn ze stukken vriendelijker Zwaag is van hetzelfde laken een pak vaak.
Controle duurt lang veel Poolse chauffeurs dat duurt echt lang best lastig
4 pallets geleverd, anderhalf uur later pas kunnen vertrekken omdat er geen tijd was deze te controleren. Ook het aanmelden is nogal onduidelijk aangegeven net als de deur in het hekwerk.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Lidl Distributiecentrum met het openbaar vervoer


Heerenveen, Minerva 320 meter
320
Heerenveen, Minerva 390 meter
320

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid