facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lichtschip Texel

Lichtschip Texel

Info

Al vanaf 1996 vormt het museale lichtschip Texel nr. 10 een absolute blikvanger in Museumhaven Willemsoord op de Oude Rijkswerf Willemsoord te Den Helder.



"Al vanaf 1996 vormt het museale lichtschip Texel nr. 10 een absolute blikvanger in Museumhaven Willemsoord op de Oude Rijkswerf Willemsoord te Den Helder."
Adres:
Telefoonnummer: 06-15613128
Stad: Den Helder



op zoek naar gerelateerd: Lichtschepen Noordzee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reddingmuseum Reddingmuseum 192 meter In Willemsoort is van alles te zien maar als je even een 1,5 uur over hebt is dit een...
Marinemuseum Marinemuseum 532 meter Een mooie impressie over het ontstaan van de marine van Nederland tot heden. Voor moe...
Paviljoen van Toen Paviljoen van Toen 2 km Altijd leuk om ff neer te strijken . Wandeling door Timorpark en daarna koffie met ve...
Recensies
Mooi gerestaureerd lichtschip. Een blikvanger voor mensen die Den Helder via de Zuidstraat binnenkomen. bezoekers van Texel bijvoorbeeld Een bezoek echt waard, gezien de historie en werkomstandigheden vroeger aan boord. Een rondleiding is het zeker waard, en voor de kosten hoef je het niet te laten. Ook in de nachts een prachtig object, wat mooi verlicht is.
Prettige en persoonlijke uitleg over het schip, haar activiteiten en bemanning. Helemaal niet duur en een nobel doel, het behouden van dit stukje erfgoed!
Zeer interessant. Aanrader.
Interessant museum top!
Vertaald door Google Deze rode lichtschepen laten mijn hart altijd sneller kloppen. Ook al is het niet mogelijk om het te bezoeken, je moet er zeker even stoppen en kijken. Helaas zijn er niet veel van deze drijvende vuurtorens meer in de wereld. Vroeger hielpen ze zeelieden om op open zee de juiste koers te houden. Origineel Mir geht bei diesen roten Feuerschiffen immer wieder das Herz auf. Auch wenn ein Besuch darauf nicht möglich ist, aber anhalten und schauen muß man dort allemal. Leider gibt es von diesen schwimmenden Leuchttürmen nicht mehr allzuviele auf der Welt. Früher haben Sie den Seefahrern auf der offenen See geholfen den richtigen Kurs zu halten.
Vertaald door Google Helaas was het lichtschip gesloten voor bezoekers. Maar ook van buitenaf is het de moeite waard. Origineel Leider war das Feuerschiff für einen Besuch geschlossen. Aber auch von außen ist es sehenswert.
Vertaald door Google We kregen een geweldige rondleiding voor 4 personen. Duurde ongeveer 1 uur en kost € 2 per volwassene en € 1 per kind. Origineel Wir haben eine tolle Führung für 4 Personen bekommen. Hat ca. 1 Stunde gedauert und kostet pro Erwachsene 2€ und je Kind 1€.
Vertaald door Google Soep Origineel Supi
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid