facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lichtraamwerk glas in lood

Lichtraamwerk glas in lood

Info

Glas in Lood ea glaskunsttechnieken, EVC-gecertificeerd

lid van Ondernemersvereniging van Glazeniers www.ovgonline.nl

Geschiedenis

Nieuwe glas-in-loodramen op maat in modellen naar keuze
Voorzetramen & raamhangers & lantaarns
Gebrandschilderd glas
Glasfusing
Restauraties & op maat gemaakt oud glas in lood
Tiffanytechnieken
Glasapplique



"Sinds de oprichting in 2003 maken wij uiteenlopende glas-in-loodopdrachten voor particulieren, aannemers, architecten, glaszetters, kunstenaars, kerkbesturen, monumentenbezitters en schilders. Gecertificeerd volgens de restauratierichtlijnen van de stichting ERM en in bezit van het EVC-branchediploma voor glazeniers. Lid van de Ondernemersvereniging van Glazeniers OVG."
Adres: de Mossel 23c, 1723 HX Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: 0226720075
Stad: Noord-Scharwoude
Route: de Mossel 23c
Postcode: 1723 HX



op zoek naar gerelateerd: Restauratie glas in lood, Glas in lood verstevigen, Glas in lood reparatie Dordrecht, Glas in lood cement, Atelier glas in lood, Breuklood, Glas in lood Beverwijk, Glas in lood cursus Noord Holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Demaco Demaco 253 meter Constructiebedrijf voor de cryogene technologie en petrochemische industrie.
Bobo Onderhoud Bobo Onderhoud 299 meter Stijlvolle kwaliteit. BoBo Onderhoud. Sterk in het betere binnen- en buitenwerk.
Duys Tegelwerken Duys Tegelwerken 509 meter Duys tegelwerken waardeloos figuur Komt afspraken niet na
Recensies
Een schitterend verjaardagskado: een portret van mijn hond als glas-in-lood raamhanger. De gulle gever had het laten ontwerpen en vervaardigen door Marije Wolfswinkel van Lichtraamwerk. Het ziet er werkelijk schitterend uit. De gedachte achter het ontwerp maakt het tot een fascinerend kunstwerk om naar te kijken. Ga zo door!
Na overleg samen met Marije tot een duidelijke opdracht gekomen voor een schitterend glas in lood raam. Haar expertise en ervaring en ons idee heeft voor een geweldig resultaat gezorgd. Als je opzoek bent naar iets authentieks, kan ik Marije van Lichtraamwerk zeer aanbevelen. Persoonlijke service, duidelijke communicatie en een goede prijs. Dank je Marije!!
Lichtraamwerk heeft voor ABoCare een super mooi brandschilderij gemaakt van onze hond Luka.Voor al u ontwerpen, uitvoeringen, restauratie en montage van uw glas in lood. ABoCare raad u Lichtraamwerk aan voor al uw glas in lood en meer.
Vakmensen die prachtig werk vervaardigen. Het vervaardigen en toepassen van glas-in-lood is een vakapart waar dit bedrijf in thuis is.
Geweldig bedrijf !!!!!
Vertaald door Google Heer Origineel Herres
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid