facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lichtfontein

Lichtfontein

Info

Beroepsopleidingen, yogalessen, therapeutische behandelingen en privé-consulten, lezingen, (internationale) workshops, spirituele vakanties en meer.

Geschiedenis

Lichtfontein biedt yogalessen, cursussen, beroepsopleidingen, therapeutische behandelingen en privé-consulten, lezingen, workshops, spirituele vakanties en evenementen gebaseerd op de Chakraleer en Nieuwe Spiritualiteit.

Lichtfontein: uit licht zijn we ontstaan en naar het licht keren we ook weer terug. Wanneer we innerlijke blokkades hebben opgeruimd en onze levenskracht vrij kan stromen, dan straalt ons eigen licht naar buiten. We verlichten dan letterlijk ons eigen leven en onze omgeving.

Nieuwe Spiritualiteit. Spiritualiteit is de verbinding die we kunnen voelen met de Bron van alle leven, het bestaan op aarde. Spiritualiteit is de omarming van alle religies. Spiritualiteit is zo oud als de mensheid, maar de mens van nu heeft nieuwe wijsheid en inzichten. Die wijsheid zorgt er voor dat we volwassen mogen worden, zelf verantwoordelijkheid mogen nemen voor onze eigen daden, denken en ontwikkeling, door middel van een open mind, op een wijze die bij onze persoonlijke waarheid past. Openheid voor nieuwe inzichten die samenvallen met jouw authenticiteit, dat is Nieuwe Spiritualiteit.

Levenskunst is een mooi begrip dat aansluit bij de Lichtfontein levensvisie: levenskunstenaar worden. Hoe halen we het mooiste, het meest zinvolle en geweldige uit onszelf en uit ons leven? Hoe dienen we de aarde en de mensheid op onze eigen manier? Genietend en ten volle levend, het mooie, maar ook het minder mooie kunnen verwelkomen in ons leven, dat is Levenskunst.

We hopen je binnenkort te mogen begroeten bij één van onze activiteiten!



"Lichtfontein verzorgt in Appelscha wekelijks lessen Levenskunst yoga.Daarnaast zijn er vele andere cursussen, workshops, themadagen, lezingen, concerten en vieringen te volgen.Lichtfontein is gevestigd in een voormalige school in Appelscha. We zijn uitstekend bereikbaar, er is ruime parkeergelegenheid en de bus stopt voor de deur!Lichtfontein Opleidingen verzorgt een beroepsopleiding tot Energetisch Chakra Therapeut en is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs.Appartement “Bij Lichtfontein" is geschikt voor max. 4 personen. Er is o.a. een volledig uitgeruste keuken o.a. met grote oven, wasmachine en wasdroger, een luxe badkamer met ligbad en regendouche. Huisdieren zijn welkom!"
Adres: Vaart Zuidzijde 120, 8426 AK Appelscha
Telefoonnummer: 00 31 (0)516 431 377
Stad: Appelscha
Route: Vaart Zuidzijde 120
Postcode: 8426 AK



op zoek naar gerelateerd: Lichtfontein Opleidingen, Chakraleer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DoTerra.nu DoTerra.nu 2 km DoTerra essentiele olien, zijn een weldaad met een diepe werking voor lichaam en gees...
Fysiotherapie Noord Fysiotherapie Noord 3 km Fysiotherapie
Balance in Motion - Yoga Balance in Motion - Yoga 3 km Hier zit niks!
Cambridge Appelscha - Streefgewicht & Evenwicht Cambridge Appelscha - Streefgewicht & Evenwi... 3 km Voedings coach, gewichtsconsulente, cambridge weight plan consulente, 1 op 1 begeleid...
Young Living - Balance in Motion - Carin Young Living - Balance in Motion - Carin 3 km Op deze pagina plaats ik evenementen die betrekking hebben op het gebruik van etheris...
Yogadoen Yogadoen 3 km Wekelijkse Yin en Dru yoga in Oosterwolde, workshops met o.a. De Passietest en Soulco...
Staatsbosbeheer Drents-Friese Wold Staatsbosbeheer Drents-Friese Wold 5 km Buiten is altijd open. En buiten is elke dag wat te beleven zoals je ziet op de foto'...
Recensies
Woww.. wat was dat een geweldige chakramassage zomerweek bij Lichtfontein in Appelscha! Samen met de andere cursisten werd ik ondergedompeld in een bad vol liefde en verbinding. Anita en Berend laten je werkelijk thuis voelen met hun enorme gastvrijheid. Tijdens deze week ontbrak ons aan niets: de zelfgemaakte taarten door Rieks ik zou nog zo graag het recept willen van de maanzaad cake ;-, de door Berend bereidde heerlijke lunches met iedere dag weer een andere soep en huisgemaakte salade. 's-Avonds was het ook steeds weer een verrassing wat er voor lekkers op het menu stond. Er waren ook voldoende vrije momenten waarin we konden genieten van de mooie omgeving en werden zelfs gebracht naar de mooiste plekjes met hunebedden. Rondom de oude school een mooie tuin met fruitbomen, moestuin, vijver, en vuurplaats. Regelmatig heb ik mijn momentjes gepakt onder de oude lindeboom. Lieve Anita en Berend, dank voor deze waardevolle ervaring
Wat een prachtige cursus week. Het was elke dag een feestje. Het was elke keer lekker eten. Het was genieten in de tuin. Het was een heerlijke beestenboel. Het was een super locatie. Het was zó leerzaam. Het was hartverwarmend. Het was zó fijn. En het is een zeer waardevolle herinnering. Heerlijk! Dank je wel lieve Anita en Berend voor alle wijsheid en gastvrijheid!
We mochten deelnemen aan de 5 daagse cursusdagen van Janine Wolf in de Lichtfontein. De locatie was warm en hartelijk en erg sfeervol! Een hele bijzondere plek! Anita en Berend facaliteerde de lunch en bij opgave ook de diner. Heerlijke voedzame maaltijden met veel liefde bereid! Daardoor heb ik het verblijf in hun accomodatie als TOP ervaren. En ze hebben een erg leuk winkeltje met leuke kleding kristallen enz. Anita en Berend dank je wel voor jullie hartelijkheid en warmte
Wat een geweldige ervaring heb ik beleefd ten huize Lichtfontein. Van zodra ik binnenstapte werd ik hartelijk en warm onthaald. Alles is tot in de puntjes georganiseerd en verzorgd. De kamers zijn proper, mooi en gezellig gedecoreerd. Heerlijk domein en vooral super vriendelijk koppel. Ik heb er heerlijk gegeten, de tafel stond steeds rijkelijk gevuld. Ik heb me echt thuis gevoeld bij Anita & Berend, ik wou niet meer vertrekken. Bedankt voor de gastvrijheid en de goede zorgen.
Toplocatie ! We werden welkom geheten met een bloemetje op tafel , aangevuld met jam en eigengeteelde courgettes.De eigenaren zijn zeer vriendelijk, we voelden ons meteen thuiskomen. De tuin met zwemvijver is prachtig , net als de omgeving. We hadden hier nog wel maanden met veel plezier willen vertoeven.
Ik heb 100% genoten! De cursus, de plek, het eten en de warmte en gastvrijheid van Anita en Berend.... Liefs! Simone
Heerlijke week in dit mooie gezellige huisje gehad. Een mooie keuken en een fantastische badkamer. Een schitterende omgeving om te fietsen. Met slecht weer een leuke autoroute gereden. Bijzonder diervriendelijke eigenaren met lieve honden. Maar aan alle leuke dingen komt een einde. Dank jullie wel voor de gastvrijheid. Bert en Elvira. En natuurlijk van Pip en Roefke.
Wij hebben genoten van ons verblijf bij Anita en Berend! Gelegen vlak aan het water in een oase van groen en rust. Binnen is het gezelligheid troef en de badkamer is een echte topper. Het haardvuur was voor ons zeker een extra troef.
Prachtige locatie in een mooie omgeving. We zijn heel hartelijk ontvangen. Anita en Berend zijn hele fijne en gastvrije mensen. Ik kon echt even 5 dagen helemaal weg zijn.
De liefde die Anita en Berend hebben voor elkaar, voor de lichtfontein en voor lekker eten is 100 % voelbaar. 4 nachten kunnen en mogen genieten van de gastvrijheid, de fijne sfeer en totale rust.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid